Hírek

Még mindig a méret a lényeg!

Az elmúlt héten egy kutatási eredmény tisztességesen felkavarta a közösségi oldalak és a bulvársajtó állóvizét, miszerint a magyar férfiak péniszmérete a világ élvonalába tartozik. Végre valami, amiben nem sereghajtóként kullogunk! A büszkeségtől most aztán dagadhat a gatyánk! Akarom mondani, a mellünk…

A Land of Maps blog a Tumblr oldalon egy térképet tett közzé, amit urológusok kutatásai alapján állítottak össze a Föld országairól. A térkép pontos (?) képet mutat arról, hogy melyik országban mekkora hímtagot rejtenek az alsónadrágok. Zöld színnel jelölték a legnagyobbakat, azaz a 16,1- 17,9 cm közötti átlagot, pirossal a legkisebbet, ami 9,6- 11,5 cm között van. A szürke területekről nem érkezett adat a felméréshez. Vajon tükrözi a valóságot ez az eredmény?

Az átlagos péniszméret világszerte

Nagyobb felbontásért kattints a képre!

Az a jó kis gyulai és csabai kolbász

Számtalan kutatást végeztek az elmúlt évtizedekben, hogy megállapítsák, mekkora az átlagos méret. Eszerint az átlagos- izgalmi állapotban mért- pénisz 13-15 cm. A magyar férfiak minden egyes vizsgálatban átlagon felüli méretekkel végeztek. Hangsúlyozzuk, ez ÁTLAG! Tehát van olyan férfitársunk, aki ennél jóval kisebb és van, aki ennél sokkal nagyobb szerszámmal éli az életét. Az orvostudomány szerint a nagy méret a 16-17 cm-től kezdődik, akié eléri a 20 centit, az már hatalmas példánnyal büszkélkedhet. Vannak olyan szerencsések (?), akik bizony 25 cm feletti mérettel szaladgálnak. Ők különböző fórumokon, orvosi konzultációkon arról számolnak be, hogy gyakran gondot okoz nekik a szexpartner- és párválasztás. Emlékeztek Samantha Jonesra, mikor egy ekkora dákóval találta magát szemben a Szex és New York egyik epizódjában? Cseppet sem volt természetes a mosoly az arcán.

zipper1

A legendák köztünk élnek

Megszámlálhatatlan tévhit kering arról, hogyan árulkodnak egyes testrészeink intim adottságainkról. Egyesek az orr méretét veszik alapul, ezért elfogadják a meghívást az első randira. Ők azok, akik messzemenő következtetéseket vonnak le kiszemeltjük kicsi vagy éppen nagy, görbe vagy határozott vonalú orrából. Mások a láb méretét tartják reális mércének, de a teltebb, húsosabb ajkak, a testmagasság, a kéz formája, a köröm íve és a sötét haj is a tekintélyes méretekre utalhat. De ezekben a mendemondákban csak addig hiszünk, amíg nem találkozunk az ellenpéldával.

size

Minden szentnek maga felé hajlik a keze

Hogy a kollégák se maradjanak ki a jóból, egy gyors felmérést végeztem a szerkesztőségben. Nem kérdeztem meg mindenkit, így az eredmény nem reprezentatív, csupán tájékoztató jellegű. A kolléganők 50-50%-ban beszéltek arról, hogy a farok vastagsága vagy a hossza a lényegesebb, illetve arról, hogy a magyar fiúk tisztességes mérettel vannak ellátva a többi európai országhoz képest. Szerintük a magyar átlag hosszabb és vastagabb lett az elmúlt években. A férfi kollégákat nem kíméltem, azonnal a lényegre tértem: „Mekkora?” Örömmel jelentem, hogy mindnyájan- saját bevallásuk szerint- a 16-21 cm közötti kategóriába tartoznak, ami a fenti adatokat tekintve remek eredmény. Mivel mindenki bemondásra árulta el az „igazságot”, nem ellenőrizte mérőszalaggal senki sem a hitelességet, ezért kénytelen vagyok hinni nekik. A srácok még azt is elárulták, hogy szerintük a „méretháború” győztesei valójában az afrikaiak, az arabok és a dél-amerikaiak. Többen jelezték, hogy saját tapasztalataik alapján merik ezt állítani…

size2

Hogyan kell megmérni?

Ha már ennyit beszéltünk róla, akkor végre cselekedjünk! Mérjük le! Az következőket tartsd szem előtt:

  1. Mindig olyan mérőeszközt használj, amely pontos és a nulláról indul! Ezért nem jó választás például az iskolai vonalzó. Ha nincs mérőeszköz, akkor egy spárgával, cérnával is megmérheted. Vágj a madzagból akkorát, amekkorával megáldott a sors, így a valós hosszt tudod lemérni. A vastagságot is ezzel a mérési technikával tudhatod meg.
  2. Fontos! A pénisz hossza a szeméremcsonttól, azaz a pénisz felső tövétől a makk végéig tart. Tehát a teljes hossza felül mérve, annak a tövétől a hegyéig tart. Nem alatta plusz 3-4 centiméterrel!
  3. Az átmérő megmérésénél a legjobb megoldás az átlagszámítás, mivel a töve, a közepe és a vége között jelentős lehet az eltérés. Ez teljesen normális, mindenkié más és más.

Szerző: Szakács Gábor

Képek: Huffington Post, Tumblr

hirdetés
Previous post

Meleg színészek, akik hetero szereplőket játszanak

Next post

"Ex-meleg" vallotta be, hogy még mindig meleg és az is marad