Kultúra

Még egy napig támogathatod A második aranykor projektet

Járvány idején leginkább digitális eszközeinkkel tartjuk egymással a kapcsolatot. Azonban nem mindenkinek egyformán könnyű a számítógépet, mobiltelefont, az ezeken lévő programokat kezelni és az internetet biztonságosan használni.

Ennek apropóján forgatott hat részes romantikus oktató videósorozatot a Labrisz Leszbikus Egyesület. Az alkotás középpontjában két középkorú és az ő online ismerkedésük áll. Személyes példáikon keresztül mutatják be a digitális eszközök és programok használatának nehézségeit.

 

 

Judit és Tünde nem csak a számítógépet és mobiltelefont ismerik más-más szinten, de élethelyzetük is különböző: Judit fővárosi és egy hosszú kapcsolaton van túl, Tünde viszont vidéken él és emiatt nagyon nehezen ismerkedik. A járványhelyzet a külvilághoz való kapcsolódást, a kapcsolatteremtést még nehezebbé teszi.

A videósorozat utómunkálatainak befejezéséhez kér a Labrisz segítséget: az informatikai ismeretek vizuális effektjeinek kivitelezéséhez, hangkeveréshez, fényeléshez. Mielőbb be szeretnék a hat részt mutatni, hogy még a vírusjárvány alatt lehetőséget adjanak a nézőknek a számítógépes, mobiltelefonos, internetes ismeretek elsajátításához.

A második aranykor projektet az adjukossze.hu oldalán keresztül, itt tudod támogatni. 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb