Hírek

Másodjára is apa lehet kedvenc meleg pingvinpárunk

Úgy tűnik, a Sea Life Sydney Aquarium jó tapasztalatokat szerzett a meleg pingvinpárral, Sphennel és Magic-kel, mert a tavalyi költés után újabb tojással ajándékozzák meg őket.

 

Sphen, Magic és első gyermekük, Sphengic

 

2018 augusztusában az akvárium gondozói azt látván, hogy a két hím pingvin elválaszthatatlan egymástól, tojást adott nekik, abban a reményben, hogy kiköltik azt. A gondozók reményei beigazolódtak, és hamarosan a tojás is kikelt. Megszületett hát Sphengic, aki idén ünnepelte első születésnapját apukái társaságában – írja a Qnews.

Ennek örömére újabb tojással lepték meg őket, hogy családjuk tovább gyarapodjon.

„A legerősebb pingvinpárunk, Sphen és Magic még mindig együtt vannak, immáron második éve. Remekül vannak, és most egy újabb tojással ajándékoztuk meg őket. Ezek után Sphengic-nek talán lesz egy kisöccse vagy egy kishúga”

– mondta Tish Hannah, pingvinekért felelős gondozó.

A pingvinpár máris hozzálátott, hogy tökéletes fészket építsen a tojásnak kavicsokból az éves költési időszakra. És mivel már korábban műtojáson gyakoroltak, majd később valódi tojás kiköltésével bízták meg őket, amelynek eredményeként világra jött Sphengic, kíváncsian várjuk, vajon tovább gyarapodhat-e a máris tündéri család.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin