Hírek

Már öten vádolják zaklatással és szexuális erőszakkal a pornóst

Egyre komolyabbnak tűnnek a felnőttfilmes Topher DiMaggio elleni vádak. Az alsóneműiről ismert Andrew Christian divatmárka, amivel DiMaggio karrierje összefonódott, felfüggesztette vele az együttműködést.

 

 

Múlt hónapban a szintén felnőttfilmes Tegan Zayne írta meg hosszabb bejegyzésben, hogy egy 2016-os forgatás előtt Topher DiMaggio megerőszakolta. A közösségi médiában megjelent történet után egy héttel két másik férfi is jelentkezett, akiket elmondásuk szerint DiMaggio szintén megerőszakolt.

Február ötödikén a YouTube- és Instagram-celeb Bryan Hawn mesélte el egy online magazinnak, hogy DiMaggio a tiltakozása ellenére fogdosta egy Los Angeles-i bárban, és csak azután hagyta abba, hogy Hawn üvöltözni kezdett vele – mire az egész hely elnémult. Állítása szerint az elutasítást nem viselte jól a pornós, aki sértegetni kezdte, és azt vágta Hawn fejéhez, hogy ne kiabáljon, hanem viselkedjen férfi módjára. A történtek után a részeg pornós barátja, Matt O’Reilly próbálta Hawnt vigasztalni, de amikor meg akarta ölelni, DiMaggio ráförmedt, hogy ne érjen hozzá, mert a szerinte túlérzékeny Hawn még véletlenül megsérül.

Időközben egy ötödik áldozat is jelentkezett, akit DiMaggio egy klubban zaklatott szexuálisan. Az Alex nevű férfi még 2014-ben, a Seattle városában tartott pride-hétvégén találkozott egy baráti társaság tagjaként DiMaggióval. Az Andrew Christian divatmárka által rendezett show vendégeként DiMaggio mindenkinek azzal kérkedett, hogy miatt tartják ezt a partit, és hogy az Andrew Christian sehol sem lenne nélküle. Amikor a baráti társaság elment táncolni, a tőlük karnyújtásnyira maradt Alex fenekére rámarkolt DiMaggio, majd mögé kerülve a korláthoz szorította, egy mozdulattal lehúzta Alex nadrágját és nyalni kezdte a fenekét. A tiltakozó Alex nem tudott szabadulni az erős szorításból, ezért erősen fejbe vágta DiMaggiót, aki erre tiszta erőből beleharapott a jobb farpofába. Az erős harapás után a belilult terülten tisztán kivehető maradt a foglenyomat. Az elutasítás után DiMaggio ismét sértegetéseket kezdett kiabálni, Alex pedig azóta inkább elkerüli azokat a szórakozóhelyeket, ahol a felnőttfilmes fel szokott tűnni.

Az állítólagos zaklatások és erőszak ügyét az ötödik eset után az Anrdrew Christian kezdi komolyan venni. Pár órával az újabb történet után lecserélték DiMaggio fényképét a Twitter-profiljukon, és közleményben tudatták, bizonytalan időre felfüggesztik vele az együttműködést.

“Az Andrew Christian nem tűri el a szexuális erőszakot, sem semmiféle zaklatást közösségünk tagjaival szemben. Az áldozatok állításait nagyon komolyan vesszük. Ennek megfelelően a Topherrel való együttműködést bizonytalan időre felfüggesztjük, amíg kivizsgáljuk a történteket.”

A különböző felnőttfilmes stúdióknak vannak előre felvett jeleneteik DiMaggióval, de Tegan Zayne múlt havi posztja óta óvatosságból nem publikáltak olyan epizódot, amiben DiMaggio szerepelt volna.

 

(Instinct Magazin, STR8UP)

Previous post

A tiszteletbeli meleg énekes, James Blunt májusban nálunk koncertezik

Next post

A magyarok 48 százaléka támogatja a transzneműek házasságát