Hírek

Már öten vádolják zaklatással és szexuális erőszakkal a pornóst

Egyre komolyabbnak tűnnek a felnőttfilmes Topher DiMaggio elleni vádak. Az alsóneműiről ismert Andrew Christian divatmárka, amivel DiMaggio karrierje összefonódott, felfüggesztette vele az együttműködést.

 

 

Múlt hónapban a szintén felnőttfilmes Tegan Zayne írta meg hosszabb bejegyzésben, hogy egy 2016-os forgatás előtt Topher DiMaggio megerőszakolta. A közösségi médiában megjelent történet után egy héttel két másik férfi is jelentkezett, akiket elmondásuk szerint DiMaggio szintén megerőszakolt.

Február ötödikén a YouTube- és Instagram-celeb Bryan Hawn mesélte el egy online magazinnak, hogy DiMaggio a tiltakozása ellenére fogdosta egy Los Angeles-i bárban, és csak azután hagyta abba, hogy Hawn üvöltözni kezdett vele – mire az egész hely elnémult. Állítása szerint az elutasítást nem viselte jól a pornós, aki sértegetni kezdte, és azt vágta Hawn fejéhez, hogy ne kiabáljon, hanem viselkedjen férfi módjára. A történtek után a részeg pornós barátja, Matt O’Reilly próbálta Hawnt vigasztalni, de amikor meg akarta ölelni, DiMaggio ráförmedt, hogy ne érjen hozzá, mert a szerinte túlérzékeny Hawn még véletlenül megsérül.

Időközben egy ötödik áldozat is jelentkezett, akit DiMaggio egy klubban zaklatott szexuálisan. Az Alex nevű férfi még 2014-ben, a Seattle városában tartott pride-hétvégén találkozott egy baráti társaság tagjaként DiMaggióval. Az Andrew Christian divatmárka által rendezett show vendégeként DiMaggio mindenkinek azzal kérkedett, hogy miatt tartják ezt a partit, és hogy az Andrew Christian sehol sem lenne nélküle. Amikor a baráti társaság elment táncolni, a tőlük karnyújtásnyira maradt Alex fenekére rámarkolt DiMaggio, majd mögé kerülve a korláthoz szorította, egy mozdulattal lehúzta Alex nadrágját és nyalni kezdte a fenekét. A tiltakozó Alex nem tudott szabadulni az erős szorításból, ezért erősen fejbe vágta DiMaggiót, aki erre tiszta erőből beleharapott a jobb farpofába. Az erős harapás után a belilult terülten tisztán kivehető maradt a foglenyomat. Az elutasítás után DiMaggio ismét sértegetéseket kezdett kiabálni, Alex pedig azóta inkább elkerüli azokat a szórakozóhelyeket, ahol a felnőttfilmes fel szokott tűnni.

Az állítólagos zaklatások és erőszak ügyét az ötödik eset után az Anrdrew Christian kezdi komolyan venni. Pár órával az újabb történet után lecserélték DiMaggio fényképét a Twitter-profiljukon, és közleményben tudatták, bizonytalan időre felfüggesztik vele az együttműködést.

“Az Andrew Christian nem tűri el a szexuális erőszakot, sem semmiféle zaklatást közösségünk tagjaival szemben. Az áldozatok állításait nagyon komolyan vesszük. Ennek megfelelően a Topherrel való együttműködést bizonytalan időre felfüggesztjük, amíg kivizsgáljuk a történteket.”

A különböző felnőttfilmes stúdióknak vannak előre felvett jeleneteik DiMaggióval, de Tegan Zayne múlt havi posztja óta óvatosságból nem publikáltak olyan epizódot, amiben DiMaggio szerepelt volna.

 

(Instinct Magazin, STR8UP)

Rainbow party header banner
Previous post

A tiszteletbeli meleg énekes, James Blunt májusban nálunk koncertezik

Next post

A magyarok 48 százaléka támogatja a transzneműek házasságát