Hírek

Már nincs versenyben a meleg pár az orosz Ikeánál

Állítólag maga lépett vissza az orosz pár a versenytől, amiben a cég arcát keresik a következő évre.

ikea
 
2009 óta minden évben meghirdetik azt a fotópályázatot, ahol az áruházakban megépítik a katalógus címlapján szereplő enteriőrt. A vásárolni érkező párok, családok, barátok beülhetnek a bútorok közé, majd az így készült képekre az interneten lehet szavazni, a nyertes pedig a bútorcég ajándékkártyával lesz gazdagabb. Egészen eddig egy moszkvai meleg pár fotója vezetett. Az Ikea szóvivője szerint a pár írásos nyilatkozatot küldött, amelyben bejelentik szándékukat a visszalépésre.

“Arra hivatkoztak, hogy nem számítottak ekkora médiafigyelemre, amikor beneveztek.”

Pedig az LMBTQ közösség oroszországi helyzete miatt sokan remélték, hogy Lev Poljakov és párja lesznek a győztesek, a helyi közösségi oldalakon többen is kampányoltak a két fiú érdekében. Korábbi beszámolónkban attól tartottunk, hogy a médiafigyelmet kapott eset miatt beindulnak majd a melegellenes csoportok vagy a legendás orosz hackerek, és így nem valószínű, hogy az október végéig tartó szavazáson reális esélyük lenne a fiúknak.

És hogy milyen az internet: Máris vannak olyan összeesküvés-elméletek, hogy a két fiú fotója csupán elterelő hadművelet volt, hogy senki se gyanakodjon az így második helyről az első helyre ugró képre, aminek szereplői valójában egy leszbikus pár lenne, gyanúsan magas pontszámmal.
 
ikea_003

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb