Hírek

Már Magyarországon is elérhető az “ázsiai meleg Netflix”

A Neflixet ma már aligha kell bemutatni bárkinek. De tudtad-e, hogy létezik egy meleg változata is? Ez a GagaOOLala, egy 2017-ben Tajvanból indult streaming-szolgáltató, amelynek műsortárában kizárólag LMBTQ témájú filmeket, sorozatokat és dokumentumfilmeket láthatsz. A szolgáltatás eredetileg 21 ázsiai országban volt jelen, azonban múlt szerdától a világ több, mint 190 országában elérhető – így hazánkban is.

 

 

Az LMBTQ-közösség különösen el van zárva ezekben a napokban, főleg azok, akiket nem lát szívesen a családja. Reméljük, hogy így egy kis felüdülést, figyelemelterelést és szórakozást tudunk kínálni” – nyilatkozta áprilisban Jay Lin vezérigazgató. “Amikor a bővítést terveztük, egyáltalán nem számoltunk a járvánnyal és 3 milliárd karanténban, vagy kijárási tilalomban ülő emberrel.

A nagy bejelentés eredeti apropója a tajvani házassági egyenlőség megvalósulásának első évfordulója volt. A témában egy dokumentumfilm, a Taiwan Equals Love kerül a választékba, amely a témát három eltérő tajvani generáció szemszögéből boncolja.

GagaOOLala havi 6.99 dollálért, jelenlegi árfolyamon körülbelül 2300 forintért elérhető, de van ingyenes szekciója is, ahol több, mint 30, díjnyertes film és dokumentumfilm tekinthető meg akár már ma is. A szolgáltatásnak létezik webes verziója, valamint letölthető az applikáció Androidra és iOS-re. Jelenleg minden produkció angol és mandarin kínai feliratot tartalmaz.

Web: www.gagaoolala.com

Facebook: https://www.facebook.com/GagaOOLalaEnglish

Instagram: @gagaoolala.official

Twitter: @gagaoolala

A  megálmodóval, Jay Linnel tavaly nyáron készítettünk interjút:

 

„Egy szép nagy család a miénk, amit a szeretet tart össze” – Interjú Jay Linnel, a meleg Netflix megalkotójával

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb