Kultúra

Már csaknem félmillió aláíró követeli vissza a Sense8 sorozatát

Nemrég jelentette be a Netflix hivatalosan, hogy két évad után nem folytatják a Mátrix-trilógiát is jegyző Wachowski-nővérek sorozatát, a Sense8-et.

hirdetés

 

A hatalmas rajongótáborral rendelkező sci-fi sorozat napjaink egyik legfontosabb olyan darabja, ami a sokszínűségre fókuszál, és ami az LMBTQ reprezentáció egyik legjelentősebb bástyája a sorozatok világában.

A csalódott rajongók szinte azonnal online petíciót indítottak, hogy a Netflix mégis adjon zöld utat a harmadik évadnak:

“A sorozat rajongóiként valódi magyarázatot szeretnénk kapni, hogy miért törölték a Sense8 sorozatát. Hiszünk abban, hogy szükségesek olyan sorozatok és mozifilmek, amik tartalmukkal a szeretet, a sokszínűség és az elfogadás üzenetét terjesztik a világban. Mindezeket az értékeket a sorozat karakterei keltették életre, és ez az üzenet kivételesen fontos a társadalom számára.”

A sorozattal kapcsolatban érdemes külön kiemelni, hogy szereplői között megtalálható transz nő, meleg férfiak, leszbikus nő, ahogy különböző kulturális háttérrel rendelkező karakterek is. Aki szeretne csatlakozni az online petícióhoz, EZEN A LINKEN tudja megtenni.

 

Sense8 | Trailer 2 [HD] | Netflix

We are all worth fighting for. Sense8 Season 2 is now streaming on Netflix. From renowned creative geniuses Lana Wachowski, Grant Hill (“The Matrix,” “Cloud Atlas”) and J. Michael Straczynski (Clint Eastwood’s “Changeling,’ “World War Z”), Sense8 is centered around eight characters, from different parts of the world, who experience a violent vision, and soon find themselves mentally connected by the experience.

 

(GayTimes)

 

Hozzászólások

Previous post

Amerikai-svájci meleg pár eljegyzési fotója a nap képe

Next post

Antoine Griezmann: A meleg focisták továbbra is félnek előbújni