Itthon

Már a bibliai szivárványban is LMBTQ szimbólumot lát a KDNP

fotó: Balázs Kovács

 

Nem csak a Ferencvárosban tegnap felállított – azóta festékkel leöntött, majd a Légió Hungária neonácijai által ledöntött – szivárványos BLM-szobor zavarva össze a műértő szélsőjobbot. A kerületben Dombóvári Ágnes Újraformázva című plakátját is kiállították, csakhogy az azon szereplő, bibliai szivárvány láttán valami elszakadt a KDNP-nél.

 

A Kereszténydemokrata Néppárt rögtön vallásgyalázást kiáltott – nem győzzük hangsúlyozni, hogy a bibliai szivárvány láttán -, és Dr. Vejkey “Az, hogy az érintettek hogy látják, teljesen közömbös” Imre frakcióvezető-helyettes és pártügyész máris provokációt és keresztényüldözést vizionál miatta:

“Nem jópofa vicc, hanem a sötét oldal újabb, agresszív támadása a megfeszített Krisztus gender logóval való gyalázása, éppen Nagycsütörtökön. Ezt minden keresztény ember nevében visszautasítjuk!
Felszólítjuk Ferencváros polgármesterét, tüntesse el ezt a gyalázatot a közterületről, és felszólítjuk az agresszorokat, hogy fejezzék be a szellemi és a tettleges keresztényüldözést!

Nem tűrhetjük némán, hogy ránk gyújtják templomainkat, tönkreteszik harangjainkat és szent ünnepeinkre fókuszálva gyalázzák Istent és gyalázzák keresztény közösségünket.
A világnak vissza kell térnie a devianciából a normalitásba. Ehhez pedig az szükséges, hogy kiálljunk hitünk, értékeink és véleményünk mellett minden olyan kérdésben, melyben a „politikailag korrekt” viselkedés jegyében a nyugati politikusok inkább elnémultak.”

 

A 444.hu szúrta ki, hogy a kérdéses plakát még 2017-ben készült, a reformáció emlékévében, és mind a Magyar Plakát Társaság, mind a Stuttgarti Magyar Kulturális Intézetben bemutatták.

Most a bibliai szivárványt a Légió Hungária gyorsan telematricázta “Stop LMBTQSTB Propaganda” felirattal, majd a Fidesz parlamenti képviselője, Boldog István is a Facebook-on szörnyülködött az újabb LMBTQ-propagandán.

Eközben szokásos reggeli rádióinterjújában ma a miniszterelnök megismételte, hogy azért kellett a krisztusi kort épp a napokban megért Fidesznek – amelynek alapítói között több LMBTQ személy is található – kilépnie az Európai Néppártból, mert eluralkodott körükben az “LMBTQ-őrület”.

Hát ahogy a mellékelt ábra mutatja, ez az “őrület” mára jórészt a kormányoldalon szedi az áldozatait.

 

 

Az ezeréves magyar identitásba nem tartoznak bele a melegek

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb