Hírek

A maláj kormány betiltotta a nem létező melegpartit

Malajzia egész közigazgatása rámozdult egy melegpartira, és minden követ megmozgatva próbálják ellehetetleníteni. Csak kár, hogy a maláj parti nem létezik.

 

 

Az egész onnan indult, hogy terjedni kezdett a pletyka: Ázsia legnagyobb meleg zenei fesztiválja, a thaiföldi White Party Bangkok bemelegítő bulit tartana Malajziában szeptember 30-án.

Több se kellett a maláj kormánynak, a miniszterelnök-helyettes, Ahmad Zahid Hamidi esküdözött, hogy minden erővel meg fogják ezt akadályozni. Sajtótájékoztatóján közölte, a rendezvényt máris a rendőrség figyelmébe ajánlotta, akik “ennek megfelelően” fognak eljárni. Utasította a bevándorlási hivatalt, hogy minden olyan, az országba belépni kívánó külfölditől vonják vissza a vízumot, aki a rendezvényre érkezik.

Apró szépséghiba, hogy a White Party franchise tulajdonosa, a thaiföldi Blue Satittammanoon semmit sem tud az egészről.

“A sajtóban megjelent híresztelésekkel ellentétben semmiféle partit nem akarunk szervezi Malajziában sem szeptember 30-án, sem egyéb időpontban.”

Állítólag randialkalmazásokon kezdett terjedni a hír, amit azonnal felkapott a maláj média. Az országban a homoszexualitás büntetendő, idén a cenzori hivatal már bekerült a nemzetközi híradásokba, amikor A szépség és a szörnyeteg című filmet akarták betiltani a “meleg szál” miatt.

Az idei White Party Bangkok egyébként december 28-án lesz.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb