Hírek

Magyarországon is uszít az LMBTQ-közösség ellen a petíciógyűjtő CitizenGo

Olvasónk továbbította részünkre az alábbi magyar nyelvű hírlevelet, amelyet ma délelőtt kapott a CitizenGO, kifejezetten vallásos-konzervatív petíciókat gyűjtő nemzetközi platformtól.

Az Ignacio Arsuaga elnök által jegyzett levél apropója a Disney és a Pixar produkciója, a magyar mozikban ma debütáló Előre című animációs film leszbikus karaktere – amely egy hatalmas lépés előre a Disney történetében, hiszen most először szerepeltet nyíltan az LMBTQ-közösséghez tartozó karakter valamely animációs produkciójukban.

 

Specter, a leszbikus rendőr

 

Közeledik a nap, amikor nem élvezhetünk gyermekeknek szóló meséket anélkül, hogy ne aggódnánk gyermekeink erkölcsi fejlődésének biztonságáért? Barátom, ez a nap hamarabb eljön, mint gondolnánk. Legalábbis a Disney-nél.” – olvasható a levél felütésében. A drámai képet festő, harcra készen álló hangnem ezután csak tovább fokozódik. “Mi, a CitizenGO közössében aggódunk. Aggódunk a gyerekekért, aggódunk a jövőért. Világszerte mozgósítunk, és együtt üzenjük a Disney vezetőinek: HAGYJÁK ABBA az LGBTQI-érzékenyítést!

Arsuaga állítása szerint vmár legalább 600 ezren írták alá petíciójukat és bíznak benne, hogy a levél magyar olvasói aláírásuk mellett egy kis anyagi támogatással is hozzájárulnak a szerintük oly nemes ügyhöz.

A levelet változtatás nélkül közöljük:

Közeledik a nap, amikor nem élvezhetünk gyermekeknek szóló meséket anélkül, hogy ne aggódnánk gyermekeink erkölcsi fejlődésének biztonságáért?

Barátom, ez a nap hamarabb eljön, mint gondolnánk. Legalábbis a Disney-nél.

A Disney maga mögött hagyva család- és gyermekbarát karakterét, egyre nagyobb utat enged a homoszexuális-transzgender LGBTQI-lobbi térnyerésének.

Nézzük csak a napokban megjelenő új animációs Disney-filmet, az Onward-ot, amely szinte észrevétlenül csempész be egy LMBTQI szereplét a mesébe. Bár a Disney az elmúlt években számos dologban kedvezett az LGBTQI-lobbinak (pl. megszervezték az első Pride-ot a párizsi Disneylandban, és különböző sorozatokban már megjelentek LGBTQI-szereplők), az ‘Előre’ (‘Onward’) lesz az első animációs film, amiben nyíltan LGBTQI-karaktert szerepeltetnek.

Az LGBTQI-lobbi ünnepli a Disney döntését.

Mi, a CitizenGO közössében aggódunk. Aggódunk a gyerekekért, aggódunk a jövőért.

Világszerte mozgósítunk, és együtt üzenjük a Disney vezetőinek: HAGYJÁK ABBA az LGBTQI-érzékenyítést!

A Disney vezetőinek címzett petíciónkhoz már 600 000-ren csatlakoztunk.

Csapatunk néhány tagja ellátogat hollywoodi filmvállalat részvényeseinek március 11-én kezdődő éves közgyűlésére, felhívni a figyelmet az aggasztó jelenségre.

ELŐSZÖR, új aláírókat toborzunk a Disney-petíciónkhoz, megpróválva megduplázni a támogatóit, megugorva az 1 millió aláírást. (Ez Ön nélkül nem fog menni!)

MÁSODSZOR, elvisszük a petíciót és az aláírók listáját a Disney vezetőinek a cég részvényeseinek március 11-i találkozójára.

HARMADSZOR, hangot adunk aláíróink kérésének tehetséges és elkötelezett jogi szakértőink segítségével.

NEGYEDSZER, a részvényesek találkozója alatt a rendezvény helyszínén, illetve különböző Disney-parkokban hívjuk fel a figyelmet a Disney LGBTQI irányú indoktrinációjára.

Tudná támogatni a gyermekek védelmében folyó kampányunkat?

Mutassuk meg a Disney vezetőinek, hogy szülőkként, Disney-rajongókként, és a gyermekekért felelősséget érző emberekként azt szeretnénk, hogy a jövő generációja biztonságos közegben, ideológiai befolyásolás nélkül nőhessen fel. Adjuk a vezetőség tudtára, hogy felháborítónak tartjuk, hogy már a gyermekfilmeket is az LGBTQI-ideológia reklámozására használják.

Kampányunk elég jelentős volt ahhoz, hogy elérjen a Disney napokban lemondott vezérigazgatójához, Robert A. Iger-hez.

Folytatjuk, és mindent megteszünk azért, hogy a következő vezető is értesüljön annak a félmillió (és remélhetőleg hamarosan még több) embernek az üzenetéről, akik az LGBTQI-irányvonal azonnali befejezését kérik tőle.

Folytatjuk a kampányunkat, és elvisszük az aláírásokat a részvényesek március 11-i találkozójára.

Lehet, hogy a Disney most még elkötelezetten teljesíti az LGBTQI lobbi követeléseit, viszont nem hagyhatják sokáig figyelmen kívül annak tényét, hogy a társaság pénzügyi stabilitása a családokra és a gyerekekért aggódó szülőkre épül. Ha a szülők a jövőben nem viszik el gyermekeiket a Disney-filmekre, az meg fog látszani a vállalat bevételein, és talán arra fogja ösztönözni a vezetőit, hogy visszatérjenek a családbarát értékekhez, és befejezzék a gyerekek megkezdett agymosását.

Történelmi időket élünk. Tőlünk is függ, hogy elárasztja-e az egész világot az LGBTQI-lobbi, vagy sikerül megálljt szabni neki.

Sok forog kockán. Konkrétan gyermekeink, unokáink élete.

A homoszexuális-transzgender törekvések képviselői az utóbbi időben egyre inkább a gyerekekre fókuszálnak. Így kerülhetett tavaly megrendezésre a párizsi disneylandben az a “Mágikus Pride” rendezvény, amelyen a homoszexuális és transzgender életmódot népszerűsítették a gyermekek szórakozási helyén.

Végül engedett a Disney is az LGBTQI-aktivisták évek óta tartó nyomásának. Talán azért is, mert a családbarát szülők milliói nem fejezték ki a vállalat felé elég határozottan a véleményüket.

Ezen változtatunk, és a Disney-hez fordulunk.

A disneyland-i Pride, a sorozatokban megjelenő homoszexuális csók és ‘fiúhercegnő’ után sem áll meg a vállalat homoszexuális érzékenyítése.

A Disney-Pixar produkciója, az “Előre” március 6-án jelenik meg először az amerikai mozikban. A filmben megjelenített LGBTQI-figura egy leszbikus küklopsz rendőr, Specter felügyelő, aki a lehető legtermészetesebben beszél a barátnőjéről. Ez a nemzetközi Pride képviselői szerint nagyon jó módszer arra, hogy a gyermekeknek egy olyan világot mutasson be, amiben természetes, hogy egy gyereknek két apja, vagy két anyja van.

A fentiek mellett hamarosan a Disney tulajdonában lévő Marvel cég is bemutatja első transznemű karakterét, számolt be róla a Marvel elnöke, Kevin Feige.

Hogy mi lesz a következő lépés, nem tudjuk. Talán Mickey Mouse nemet vált, és idővel Gofi kutya transznemű leszbikus lesz? Nem tudni, milyen messze mennek el, az viszont tény, hogy egy tudatosan felépített, megtervezett folyamatról van szó, amit úgy tűnik, hogy addig nem hagynak abba, míg abszurd ötleteik mellé nem állítják a társadalmat, kezdve a gyermekekkel, fiatalokkal.

A Disney gyermekek millióinak képzeletére van hatással. Ha a Disney szabad utat nyit az LGBT-törekvések előtt, nehéz lesz megállítani a kisebb filmvállalatokat, akik minden bizonnyal követni fogják a Disney-t ebben.

Eddig 600 000-ren csatlakoztunk a CitizenGO petíciójához, amit elviszünk a Disney-részvényesek találkozójára. Tavaly novemberben személyesen utaztam az Egyesült Államokba, és vittem el a petíciót a Disney floridai központjába. Nem adjuk föl a küzdelmet folytatjuk a nyomásgyakorlást.

Segít benne Ön is?

Barátom, nem ülhetünk tétlenül, hagyva, hogy az LGBTQI-tartalmak a gyermekek világát is elárasszák. Nem hagyhatjuk, hogy amerikai nagyvállalatok szabják meg gyermekeink gondolkodását. Történelmi felelősségünk összefogni, és megpróbálni megállítani az LGBTQI-lobbi hatalmas gépezetét.

Pontosan ezért írok ma Önnek.

Fontos megmutatnunk a Disney vezetőinek, hogy aggasztónak és károsnak ítéljük a gyerekek homoszexuális-transznemű irányú indoktrinálását, aminek azonnali leállítását kérjük.

Ha mi, felelős szülők, és gyermekekért aggódó emberek nem teszünk valamit, ki fog?

Az LGBTQI-irányvonal fáradhatatlanul terjesztik alaptalan elméleteiket.

Vagyunk mi is ennyire elkötelezettek?

Vagy hagyjuk, hogy gyermekeinket is elérje az LGBTQI-propaganda?

Arra kérem, hogy szánjon egy percet és néhány ezer forintot az LGBTQI-lobbi gyerektartalmainak megfékezésére

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
hirdetés