Hírek

Magyar homoerotikus regény az Aranykönyv döntőjében

Mára hagyomány, hogy az éves Ünnepi Könyvhét elé időzítve zajlik az Aranykönyv szavazás, ahol az olvasók döntenek kedvenceikről. A döntőbe egy magyar homoerotikus regény is bekerült, máris mutatjuk, hol lehet rá szavazni.

 

 

A hat kategóriában, több fordulóval zajló szavazás most ér a célegyenesbe: a mai naptól kezdődően május 24-ig már csak a TOP 10 kötet maradt versenyben. A szórakoztató irodalom kategória döntőse Becca Prior Festett testek című regénye, és ennek apropóján kérdeztük az írónőt:

“Hihetetlen öröm és boldogság. Óriási ajándék az olvasóimtól. Sosem gondoltam volna, hogy itthon is elismerhetik a melegregényeket, de a változás szele végre ide is elért. Megtérült a rengeteg befektetett munka és küzdelem. Hálás vagyok!”

Becca Prior – elsőkönyves szerzőként – 2015-ben jelentette meg első meleg erotikus regényét. Az akkor készített interjúnkban elmesélte, milyen nehézségekkel járt a hazai LMBT irodalomban addig nem létező műfaj kiadása, és hogy heteró nőként miért pont ezt a műfajt választotta.

 

 

A kilencedik regényénél tartó szerző ma már az Aranykönyv döntőse, a versenyben lévő kötetekre a hivatalos honlapon lehet szavazni.

Június elsején pedig érkezik a tizedik kötet is, a Festett testek második része.

 

 

 

Previous post

Az ilyen élményekért jó ebben a városban élni

Next post

Szeretkezz és háborúzz! - Love, Love, Love