Hírek

Magazinborító akasztott ki konzervatív keresztényeket

A Parents amerikai magazin legutóbbi száma címlapján egy meleg pár látható és bár sokaknak imponált az újítás, egy keresztény csoport azért akadt, akik felháborítónak tartják.

A magazin 1926-os első megjelenése óta most először került azonos nemű pár a borítóra, amit a hónap elején a Twitteren tettek közzé – írja a PinkNews.

Shaun T motivációs előadó, edző, férj és apa párjával, Scott Blokkerrel és ikreikkel került a címlapra. A magazinban többet is megtudhatnak az olvasók a párról és arról, hogyan is lettek egy tündéri ikerpár apukái.

Ezt viszont nem mindenki értékelte, és egy konzervatív keresztény csoport, a One Million Moms ennek hangot is adott. Szerintük ugyanis a magazin ezzel nemcsak hogy támogatja, de egyenesen ráerőlteti az azonos nemű párokat az emberekre. Arról is beszéltek, hogy figyelmeztetni kellene a szülőket, hol találkozhatnak a magazinnal – így könnyebben elkerülhetnék vele a „találkozást”.

Az anyák és az apák egyre több ehhez hasonló példát látnak arról, hogy a gyermekeket azonos nemű párok nevelik, és ezt – leginkább a média – normálisként ábrázolja. […] Ahelyett, hogy tanácsokat adnának a szülőknek, a magazin szégyent hoz Amerikára azzal, hogy egy ilyen életstílust támogat.

A kritika ellenére az emberek többségének igenis tetszett a magazin borítója, és ennek többen hangot is adtak az interneten:

 „Örömmel látom, hogy többféle szülővel is találkozhatunk a magazinban, és nem csak azokkal, akiket egy-egy adott vallási csoport kedvel.

Gratulálok srácok! Gyönyörű borító, gyönyörű család, gyönyörű történet.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb