Hírek

Madonna négy iskolát épít idén

Sűrű év néz Madonna elé. Az énekesnő nem csak albumot és turnét tervez az esztendőre, de négy iskolát is épít Malawiban.

Az énekesnő szorosan kötődik az afrikai országhoz, ahonnan eddig négy gyermeket fogadott örökbe, alapítványa, a Raising Malawi pedid eddig 10 iskolát húzott fel. Tavaly pedig ugyancsak Madonna segítségével épülhetett meg a Mercy James Centre for Pediatric Surgery and Intensive Care intezmény, mely az ország első gyermekkórháza. A kórházat Madonna 11 éves, Malawiból örökbefogadott lányáról nevezte el. Az épületet akkor rajongói segítségével építette fel: ő vállalta az első emelet felhúzását saját költségből, az épület többi részét pedig már az adományokból állta.

Hasonlóan akar eljárni az idénre tervezett négy iskolánál is. A hatgyermekes, jelenleg Protugáliában élő Madonna Instagramján szólította fel rajongóit az adakozásra és az összefogásra.

A Malawiba sűrűn látogató, idén 60-ik születésnapját töltő Madonnának sűrű éve lesz. Az énekesnő már elkezdte készíteni új lemezét, melyben elmondása szerint nagy szerep jut majd a politikának és a portugál népzenének, év végén pedig turnéra is indul az új dalokkal.

Forrás: People.com

Szerző: Kanicsár Ádám András

Instagram: @kanicsar

Previous post

Pozitív, VII. fejezet - Ismerkedés pozitívként

Next post

Férjhez ment Ricky Martin!