Lifestyle

Madonna inspirálta karrierjében és előbújásában Troye Sivant

Troye Sivan Instagram-storyban osztotta meg rajongóival, mit is jelent számára Madonna – miközben az énekesnő legújabb albuma, a Madame X sikert sikerre halmoz és 60 országban van a lemezeladási listák élén.

Még mindig emlékszem arra a pillanatra, amikor a Like A Prayer hallgatása közben döbbentem rá: énekes szeretnék lenni, és a Girl Gone Wild videoklip erősített meg benne, hogy meleg vagyok.

 

 

Az említett Girl Gone Wild videoklip 2012-ben debütált, melyben Madonna mellett magas sarkúban férfiak táncoltak. Az ausztrál énekes már a klip előtt is érezte, hogy valamiért más, mint a többi fiú saját korosztályában, és családjának már korábban, 2010-ben előbújt. Az igazán nagy lépésre akkori youtuberként 2013-ban szánta el magát, és egy videóban mesélt feliratkozóinak, rajongóinak.

 

 

Egy tavalyi interjú során, melyet az Another Man-nek adott, Troye elárulta, milyen érzések vezették döntéséhez: „Akkoriban tényleg úgy éreztem, hogy ezt a titkot a sírba is magammal viszem. Aztán emlékszem, hogy eljutottam egy olyan pontra, ahol már a belső monológjaim az őrületbe kergettek. Úgy éreztem, hamarosan megőrülök, mert eljutottam arra a pontra, ahol már nem bírtam tovább hazudni és magamban tartani ezt a titkot, de az előbújástól való félelem ugyanolyan rémisztő volt, mint a titkolózás.”

Troye Sivan a coming out óta youtuberből világhírű énekessé nőtte ki magát turnékkal és lemezekkel, legutóbb pedig színészi tehetségét kamatoztathatta az Eltörölt fiú című filmben, mely az azonos címet viselő regényből készült, bemutatva az átnevelő terápiák valós oldalát.

 

Új előzetes érkezett a Kitörölt fiúhoz!

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb