Hírek

Madonna hivatalosan is belekezdett az új lemezbe

Madonna Instagram-oldalán jelentette be, hogy január 17-én hivatalosan is elkezdte az új lemez felvételét. Az énekesnő Instagram Stories-ba feltöltött képén csak annyit közölt: remek érzés ismét zenén dolgozni.

 

 

Nem mintha nem derült volna ki az első stúdióban töltött nap híre: a hatgyermekes családanyát nem sokkal később le is fotózták Londonban, amint elhagyott egy stúdiót. Sajnos az nem derült ki eddig, hogy Madge kivel kezdett el dolgozni az új dalokon.

 

 

De mit tudunk eddig az új albumról?

Leginkább semmit. Madonna eddig csak annyit árult el, hogy az új dalszövegek erősen politikai hangvételűek lesznek, vagyis könnyen számíthatunk egy új American Life típusú, komor, minimalista, elmélyülő albumra. Ennek ellentmond, hogy Madge-re saját bevallása szerint komoly hatással van új lakhelye, Portugália zenei világa, ami nem igazán nyugodt ütemeiről híres.

Madonna az év végére turnét is tervez, elmondása szerint pedig most már nyugodtabb, visszafogottabb show-kra vágyik, néhany ezres, apró közönség előtt, egy szál gitárral.

Talán az új korong augusztusban, az énekesnő 60. születésnapján debütál? Ez lesz mellesleg Madge 14. stúdióalbuma a sorban.

Sűrű év az idei a meleg popikonoknál. Cher fesztivált nyit meg, Kylie februárban érkezik Golden című új albumával, de már Lady Gaga is dolgozik új anyagán.

 

(Kanicsár Ádám András)

 

Previous post

Itt a trailer a Queer Eye For The Straight Guy reboothoz

Next post

91 éves korában elhunyt az AIDS-kutatás úttörője