Kultúra

Madonna és Kylie Minogue duettre készülnek?

Kylie már 2014-ben azt nyilatkozta a Huffngton Postnak, hogy nagyon szívesen duettezne kolléganőjével, aki éppen Ausztráliában turnézik.

ogaaani6kixlxyb_8bfughjqess2gkg4fjexf-1j3cs9jqnp2qlu1cugfnsx70axju-n6qnegswb3kg4eslvnieq0i4am1t1um5g4qkrcfnwapwvtcc8e52va4-6

“Hát persze, hogy szívesen énekelnék vele! Fantasztikus lenne” – mondta Kylie két évvel ezelőtt. – “A Föld is megállna a keringésben, úgy érzem. Nem tudom, hogy valaha megtörténik-e – lehet, hogy ez megmarad fantáziának.”

Madonna 2000-ben. Fotó: AP Photo/Jonas Ekstromer
Madonna 2000-ben. Fotó: AP Photo/Jonas Ekstromer

Most azért került elő újra a téma, mert a Rebel Heart Tour brisbane-i állomásán Madonna spontán elénekelte a Can’t Get You Out Of My Head refrénjét, és közben ezt mondta közönségének: “Imádom ezt a dalt! Imádom Kylie-t, bárcsak itt lenne most is… Merre, vagy Kylie?” 

Having fun with the beautiful @kylieminogue #melbourne #australia ..

A photo posted by Guy Oseary (@guyoseary) on

A kérdés jogos volt, hiszen Kylie nem sokkal korábban részt vett Madonna exkluzív koncertjén Melbourne-ben, ahol a VIP részlegben Guy Osearyvel, Madonna menedzserével szelfizett. Ezek után szinte egyértelmű lenne, hogy a két ikon közösen lépjen színpadra a turné befejező állomásán Sydney-ben.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb