Kultúra

Madonna bejelentette, hogy jön az új dal?

Úgy néz ki, hogy a pop királynője hamarosan új dallal és albummal jelentkezik.

Az énekesnő már egy ideje sűrűn kommunikálja Instagramon, hogy nagy erőkkel dolgozik új albumán, melynek két fő producere a jelek szerint az American Life-on, Music-on és Confessions on a Dance Flooron dolgozó Mirwais Ahmadzaï lesz, illetve Diplo, akivel Madge legutóbbi albumán, a Rebel Hearton alkotott közösen néhány dalt, még 2015-ben.

Madonna a napokban már jelezte, hogy a végső simításokat végzi legújabb korongján, a mai napon pedig úgy néz ki, hogy be is jelentette az első kislemez érkezését… és címét. Természetesen Instagramon. Nyugodjunk meg, a kép csak fanart.

https://www.instagram.com/p/Bi4T9k4hL3Q/?taken-by=madonna

Ha lehet hinni a feltételezéseknek, az első kislemez a Mirwais-zel készített Beautiful Game lesz, melynek kis részletét Madonna már előadta a MET gálán:

A dalszöveg magyarul valahogy így szól:

Gyönyörű terv, de nem vagyok benne biztos

Ez egy gyönyörű játék, amit sose tanultam meg

Az emberek mindig azt mondják, tartsam a számat

Mert megégethetem magam.

Íme a részlet:

Madonna – Beautiful Game (New Song) – Live From Met Gala 2018

Madonna’s upcoming song “Beautiful Game” live from Met Gala 2018 (video from Donatella Verasce’s Instagram) Find us for more: https://www.facebook.com/royalmadonnaPL/

 

A dalszövegből és a hallott részletekből arra következtethetünk, hogy hála Mirwais-nek, Madonna ismét egy komolyabb, sötétebb anyaggal fog jelentkezni – habár erre lehetett is számítani, miután már jelezte, hogy ismét nagy szerepet fog játszani a politika dalszövegeiben.

Kanicsár Ádám András

Instagram: @kanicsar

 

 

Previous post

Kijött a Freddie Mercury életéről szóló film első előzetese

Next post

Sok sziget és még több szín: Stockholm!