Színes

Madonna a háború ellen posztolt, erre bekövette Instán az ukrán elnök

Fotó: Christie Goodwin/Redferns/Getty Images

 

Az Instagram oldalán osztott meg Madonna egy montázst február 25-én, amelyben a pusztítás képei mellett az orosz elnök, Vlagyimir Putyin Hitler társaságában tűnik fel. Az énekesnő azt írta a képsorokhoz, hogy meg kell állítani az Ukrajna elleni értelmetlen inváziót, és humanitárius segélyt sürgetett az ország több millió polgárának megsegítésére.

„Putyin megsértett minden létező emberi jogi egyezményt. Putyinnak nincs joga ahhoz, hogy megpróbálja eltörölni Ukrajnát. Támogatjuk önt, Zelenszkij elnök! Imádkozunk önért és az országáért!”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Az üzenet eljutott az ukrán elnökhöz (a közösségi médiát kezelő stábjához biztosan), mert a kiállás után az elnöki fiók bekövette Madonnát az Instagramon, számol be róla az Independent. Volodimir Zelenszkij fiókja egyébként alig kétszáz profilt követ, de a világ vezető politikusain kívül köztük van például Lady Gaga vagy épp a Marvel fiókja is.

Madonna egyébként sem szimpatizált a jelenlegi orosz vezetéssel, 2012-es MDNA turnéjának szentpétervári állomása után egymillió dolláros büntetést kapott, amiért a koncert alatti beszédében kiállt az LMBTQ jogok mellett. Olcsón megúszta, mert eredetileg 11 millió dollárt láttak volna igazságosnak a helyi homofób csoportok, a helyi kormányzati vezetők azért közölték, hogy „a volt kurvát” terrorfenyegetésnek tekintik. Mint Madonna később a Twitteren írta, eszébe sem jutott, hogy ezt a pénzt valaha is befizesse az orosz államnak.

 

Madonna egymillió dolláros büntetést kapott az oroszoktól melegpropaganda miatt

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin