Hírek

Logan Paul feldühítette az LMBTQ közösséget fogadalmával, miszerint meleg lesz egy hónapra

A botrányos vlogger ezúttal az LMBTQ közösséget dühítette fel felelőtlen kijelentésével.

Alig telt el egy év, hogy Logan Paul az egész világot felháborította azzal, hogy a híres japán öngyilkos erdőben forgatott videójában kiröhögte egy felakasztott ember holttestét. A férfi most ismét feldühített néhány embert.

BROTHER NATURE REVEALS HOW HE SPEAKS TO ANIMALS – IMPAULSIVE EP. 24

Brother nature tells us how he met Canela The Deer, addresses his Twitter controversy, and more. Join The Movement. Be A Maverick ► https://maverickbyloganpa…

Impaulsive című podcastjében a Twitter-legendával, Brother Nature-rel újévi fogadalmaikról beszélgettek, amik között volt egy egészen különös… és káros is – írja a Mashable.

Miután ugyanis megbeszélték, hogy januárban józanok és vegánok lesznek, februárban pedig csak húst esznek és sokat fognak vedelni, márciusról így nyilatkozott a vlogger:

“Hogy is hívjuk, csak férfiak március? Megpróbálunk melegek lenni egy hónapra.”

“Csak egy hónapra, aztán visszaváltozunk.” – tette hozzá Mike “Hey Big Mike” Majlak, a podcast műsorvezetője.

Természetesen az LMBTQ közösség ki is akadt a vlogger kijelentésén. 

Érthető. Üzenetével Paul azt kommunikálja óriási közönségének, hogy a homoszexualitás választása kérdése. Ha valaki meleg akar lenni, csak eldönti azt, majd ugyanolyan elánnal tud visszatáncolni az ellenkező nemhez.

Az egyik legnagyobb, máig élő stigma továbbra is az, hogy a szexuális orientáció választás kérdése, ezáltal pedig meg is változtatható, ami abszolút nem igaz. Az ilyen stigmák veszélyesek, hiszen ezek miatt létezhetnek máig átnevelő terápiák, és rengetegen ezért nem fogadják el máig az LMBTQ embereket, hiszen úgy gondolják, szórakozásból azok és csupán nem akarnak megváltozni és heteroszexuálisként élni.

hirdetés
Previous post

Nem ismerték el a meleg pár házasságát Lengyelországban

Next post

Újabb melegellenes terror kezdődik Csecsenföldön