Kultúra

Őszi LMBTQ zenei lista hideg időkre való bekuckózáshoz

Fotó: Miroslav Matthess/Unsplash

 

Átállítottuk az óráinkat, hivatalosan is beköszöntött a hideg idő. Ilyenkor, amikor a Nap nagyon gyorsan eltűnik a horizonton délután és már ötkor úgy érzem, hogy akár este 11 is lehetne, számomra a legjobb gyógymód a sötétség és a téli depresszió ellen a zene.

Évekkel ezelőtt azért írtakoztam fel a Spotifyra, mert lehetőséget adott rá, hogy új zenékkel ismerkedjek meg anélkül, hogy különösebb erőfeszítésembe kerülne. Persze, nem csak a Spotifyon van erre lehetőség, bármelyik zenei streamingszolgáltató, sőt a YouTube is remek lehetőség arra, hogy számunkra új előadókat, dalokat fedezzünk fel és közben jól érezzük magunkat.

Így hát egy általam összeállított LMBTQ zenei listát szeretnék veletek megosztani így a tél közeledtével, amivel jó bekukckózni a takaró alá, miközben épp dolgoztok, böngésztek – vagy cikket írtok. Remélem, találni fogtok rajta olyan előadókat, akiket nem ismertek, de akiket szívesen hallgattok majd a jövőben is.  A dalok válogatásakor a kritérium annyi volt, hogy vagy az előadó legyen az LMBTQ-közösség tagja, vagy a dal legyen ilyen témájú a közösséget támogató előadótól.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb