HírekLifestyle

LMBTQ-témájú gabonapelyhet dob piacra a Kellogg’s

Ennél színesebbé már nem is tehetné a reggelünket a Kellogg’s, hiszen amellett, hogy LMBTQ-témájú gabonapelyhet gyártott, egy jótékonysági szervezetnek is nagylelkű adománnyal készült.

 

 

A népszerű gabonapelyheket gyártó cég különleges kiadással készült, amelyben összegyűjtötte a legnépszerűbb termékeit – a Corn Flakes-t, a Frosties-t, a Froot Loops-ot, a Rice Krispies-t, a Raisin Brant és a Frosted Mini-Wheats-et -, hogy egy nagy, színes kiadásba csomagolhassa őket. A cég azt is bejelentette, hogy 50 ezer dollárt adományozott a GLAAD nevű LMBTQ jótékonysági szervezetnek – számol be róla a Pink News.

A különleges kiadású All Together elnevezésű dobozok a készlet erejéig kaphatóak (sajnos csak Amerikában), amelyben hat darab kisebb doboz található, hogy ezzel ünnepeljék az összetartozást.

„A doboz a Kellogg’s hat legnépszerűbb gabonapelyhét és kabaláját tette ugyanabba a nagy dobozba, hogy ezzel szimbolizálja az elfogadást attól függetlenül, hogyan nézel ki, honnan jöttél, vagy, hogy kit szeretsz”

– magyarázta a cég szóvivője.

Priscilla Koranteng, a Kellogg’s egyik alkalmazottja úgy véli, a cégen belül mindent elkövetnek azért, hogy az egyenlőség és az elfogadás a mindennapjaik része legyen. Régóta támogatják LMBTQ alkalmazottaikat, a családjaikat és magát a közösséget is, és ezzel az üzenettel szeretnék az emberek tudtára adni, hogy mindenkit szeretettel látnak.

 

A Kellogg’s az összetartozást ünnepli.

 

A termék bemutatására a Disney Andi Mack című sorozatának biszexuális sztárját, Joshua Rush-t kérték fel, akivel a jelenlévők együtt alkothatták meg saját kedvükre gabonapelyhüket a dobozban lévő alapanyagokból.

Nem ez volt az első eset, hogy a Kellogg’s különlegességgel készült. 2017-ben gabonapelyheik kabaláival videót készítettek, amellyel a gyerekek körében lévő zaklatásokra hívták fel a figyelmet.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb