Hírek

“Liberális hazugság, hogy a heteroszexuálisok elkaphatják az AIDS-t”

dennis_prager

Dennis Prager (jobbról)

A jobboldali konzervatív kommentátor és rádiós műsorvezető, az amerikai Dennis Prager egy denveri konferencián beszélt erről a hallgatóságnak. A republikánus elnökjelölt, Donald Trump egyik elsőszámú támogatója “lerántotta a leplet” a baloldal által keltett hisztériáról.

“A baloldal szinte kizárólagos joga, hogy hisztériát keltsen. Csak néhány példa, hogy melyek ezek. Az első a heteroszexulális AIDS-betegek. Azt mondták nekünk olyan tekintélyes lapok, mint a Time, a Newsweek és a The New York Times is, hogy az AIDS nem válogat. Hát ez egy hazugság. Az AIDS igenis válogat. Hogy az AIDS megtámadta Amerikát… Hát nem egészen, csak a meleg férfiakat és az intravénás droghasználókat támadja. Tudják, melyik csoportban alig találni AIDS-eset? A leszbikusok között. Ez lehet, hogy homofób megnyilvánulásnak hangzik, de ez az igazság.
Mondjuk az igazság sose volt erőssége a baloldalnak. Csak a hisztériakeltés. A heteroszexuálisok AIDS-e is ilyen hisztéria.”

Prager itt nem áll meg, az egyetemi kampuszokon nőket ért nemi erőszak kérdésére is kitért. Véleménye szerint az is csupán egy újabb baloldali hazugság, hogy a nők negyedét valamilyen formában szexuális zaklatás érné egyetemi tanulmányaik ideje alatt.

 

Previous post

Humen konyha: Bónusz banán a receptben

Next post

Teljesen fizetősek lesznek a randiappok