Színes

Letartóztatták a RuPaul’s Drag Race korábbi győztesét

Cudar idők járnak a RuPaul’s Drag Race második évadának első helyezettjére, Tyra Sanchezre. Bár érdemes inkább polgári nevén nevezni, tehát James Rossra. Néhány hónappal ezelőtt ugyanis ő maga kérte, hogy mindenki felejtse el egykori drag perszónáját: “Ne jelöljetek be posztokban, hagyjatok ki a győztesek felsorolásából. Egyszerűen felejtsetek el.

 

Tyra Sanchez, azaz James Ross

 

Akaratán kívül most azonban ismét a rivaldafénybe került. A TMZ számolt be róla, hogy a fiatalembert rongálás miatt augusztus végén letartóztatta a rendőrség. A vád szerint egy atlantai lakókomplexum oldalát graffiti felirattal rongálta meg: „Soha ne költözzetek ide” – olvasható a falon. Az indítékról és a büntetéséről egyelőre nem tudni.

Rossnak az elmúlt években meggyűlt a baja a médiával. Tűzről pattant természetéből fakadóan könnyen szívére vette a kritikákat, függetlenül attól, hogy kitől érkezett (sokan megkérdőjelezték és a mai napig felemlegetik győzelmét, egyesek szerint a koronát ugyanis inkább a második helyezett Raven érdemelte volna), másrészt hajlamos a gorombaságra és nyers önkifejezésre, amelynek híre a közösségi média világában futótűzként képes terjedni.

Sajnos a RuPaul’s Drag Race készítéséért felelős emberekbe és a korábbi versenyzőkbe is rendszeresen belekötött. Emiatt végül bocsánatot kért, a 10. évadban látható The Vixen egy műsorában fel is lépett (Black Girl Magic), ám idén év elején végül minden, Tyra Sanchezhez kötődő közösségi média oldalát felfüggesztette, a draget elhagyta. “Mikor tanuljátok meg buzik, hogy azt csinálok, amit én akarok, nem azt amit ti akartok, hogy csináljam” – írta egy Twitter-bejegyzésében.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin