Hírek

Letartóztatták a fodrászszalont szivárványzászló miatt fenyegető nyugdíjast

Pórul járt az a 83 éves férfi, aki az egyébként konzervatív és legkevésbé sem toleráns Alabama állam Homewood városában sajátos módon adott hangot nemtetszésének egy fodrászszalonra kifüggesztett szivárványzászló miatt.

 

 

Ez nem San Francisco, vagy Birmingham belvárosa. (megjegyzés: Birmingham Alabama állam székhelye) Ez Homewood, egy vallásos és családközpontú város. Javasoljuk, hogy távolítsátok el azt a zászlót, mielőtt túl késő. Aggódó lakók vagyunk. Viszlát.” – olvasható a fenyegető hangvételű üzenetben, ami még júniusban, a Pride Hónap során lett a szalon ajtajára lett kiragasztva.

A rendőrség végül a biztonsági kamerák felvételei alapján múlt héten azonosította a fenyegetőt, James Willougby Woodot, akit le is tartóztattak, majd zaklatás miatt 300 dollár – közel 90 ezer forint – szabálysértési bírsággal sújtottak.

Mégis mi olyan fenyegető egy zászlóban, vagy a szivárvány színeiben és mégis miben zavarja ez a vallásodat” – tette fel az eset nyomán a költői kérdést a szalon tulajdonosa.

 

hirdetés
Previous post

LMBTQ történelem oktatás kezdődik több amerikai iskolában

Next post

Ezúttal a Szigeten tiltakozott a Mi Hazánk Mozgalom a Coca-Cola ellen