Hírek

Leszbikus sportoló pár jelentette be az eljegyzését

Az Előbújás napját választotta két krikettjátékos, hogy hivatalossá tegyék hosszú ideje tartó jegyességüket, és elárulták, miért vártak hónapokat a nagy bejelentéssel.

 

2017 óta alkotnak egy párt.

 

Natalie Sciver és Katherine Brunt, Anglia nemzeti krikett csapatának tagjai a legtökéletesebb időpontot választották, hogy a világ és szeretteik tudtára adják eljegyzésüket, amire 2018 szilveszter éjjelén került sor. A bejelentés halogatására nyomós okuk volt, hiszen Sciver szülei nem fogadták olyan egyszerűen a tényt, hogy lányuk leszbikus – írja az Out.

„A szüleim nem olyanok, mint Natalie-é. Ők keresztény hitben nevelkedtek, és az ilyesmi nem olyan, ami előfordulna a családunkban, éppen ez tartott eddig vissza. Nem hisznek abban az útban, amelyet választottam, ezért eddig elég nehéz volt velük. Nagyon nehéz volt erről beszélni a szüleimnek, mert fontosak számomra, éppen ezért félre kellett tennem a nagy bejelentést egy időre. De ahogy idősebb lettem, ráébredtem, hogy az egész arról szól, hogy önmagam legyek, és úgy éljem az életemet, ahogyan én szeretném. A szüleim szeretnek engem, ezt sosem kérdőjeleztem meg. Mindig mellettem állnak majd, és támogatni fognak. Attól még, hogy leszbikus vagyok, ők ugyanúgy a szüleim, és ugyanúgy szeretnek. Csupán vannak dolgok, amikben nem értünk egyet, de ezzel már megbékéltem.”

A harmincnégy éves Katherine Brunt és a huszonhét éves Natalie Sciver 2017 júliusában kezdtek el randizni, miután megnyerték a világkupa döntőt India ellen. Terveik szerint az esküvőre a következő év szeptemberében kerül sor Sciver nyaralójában, miután befejezték a szezont India ellen.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb