Leszbikus románccal újít Bollywood! És itt a trailer!

Sonam Kapoor, Bollywood egyik csillaga új filmszereppel kerül reflektorfénybe, amely történetében végre egy leszbikus szerelmi szálat állítanak a középpontba Indiában.

How I Felt When I Saw That Girl, azaz eredeti címén Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Lagatörténelmet ír a bollywoodi filmek között, hiszen itt találkozhatunk először azonos nemű párokkal, amelyet a fősodor média is támogat – írja a PinkNews.

Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga | Official Trailer | Anil | Sonam | Rajkummar | Juhi | 1st Feb’19

Some love stories are not simple, Sweety’s is one such story. She has to contend with her over-enthusiastic family that wants to get her married, a young writer who is completely smitten by her, a secret that she harbors close to her heart and ultimately the truth that her true love might not find acceptance in her family and society.

A történet szerint Sweety Chaudhary szüleinek kitűzött célja, hogy megtalálják számára a tökéletes férfit, ám ő titokban szerelmes egy másik nőbe, Kukuba. Arról pedig, ahogyan Sweety felvállalja érzéseit családja előtt, több szívfacsaró jelenetet is láthatunk majd február elsejétől. 

Sonam Kapoor mindig is nagy támogatója volt az LMBTQ közösségnek Indiában, aminek többször is hangot adott. Így történt ez akkor is, amikor az indiai legfelsőbb bíróság úgy döntött, nem büntetik többé a melegek közti szexuális kapcsolatot. 

Ám más oka is volt annak, amiért elfogadta a szerepet, mégpedig nem más, mint hogy édesapjával együtt kerülhet a filmvászonra. Elmondása szerint édesapja, Anil Kapoor – akit a Gettómilliomosból is ismerthetünk – és ő több ajánlatot is kaptak már, hogy ugyanabban a filmben szerepeljenek, de Sonam úgy érezte, ez az a történet, amelyet édesapjával együtt szeretne elmesélni. 

„Igent mondtam a rendezőnek, Shelly Choprának, mert megtetszett a történet, és úgy éreztem, ez az a film, amit apával együtt kellene leforgatnunk. […] Az ilyen filmek egyébként is képesek befolyásolni az embereket, és ha elkezdünk ilyen szerelmi történeteket filmre vinni, azt hiszem, az emberek egyre jobban fogják értékelni őket.”

FRA EU post inject banner
Previous post

Először láthatunk szivárványcsaládot a Nickelodeon műsorában

Next post

Oscar-özön a mozikban