Színes

Leszbikus párral reklámozza legújabb kiegészítőjét a Sims 4

November 13-tól kapható a The Sims 4 életszimulációs játék legújabb kiegészítője, a Snowy Escape, amelynek köszönhetően havas japán tájakra barangolhatunk Sim családunkkal.

Ami számunkra ebből a legérdekesebb, hogy a készítők közzétettek egy rövid kedvcsináló trailert, amelyben örömteli módon a narrátor szerepét egy leszbikus lány tölti be. Ahogyan a játéktól azt már korábban megszokhattuk, mindez a legnagyobb természetességgel derül ki és még az ő, valamint barátnője megismerkedéséről is kiderülnek részletek!

 

 

A The Sims mindig is élen járt az LMBTQ-közösség láthatóvá tételében és egyenlőként kezelésében. Azonos nemű párok házasságára a The Sims 2 piacra kerülése, tehát 2004 óta van lehetőség – ahogy gyermek örökbefogadására is meleg és leszbikus pároknak. Emellett a The Sims 4 három éve bevezetett újításának köszönhetően transznemű szereplőkkel is játszhatunk.

A tavalyi ingyenes pride kiegészítőről nem is beszélve, vagy arról, hogy másik két nagy kiegészítő trailerjében is feltűntek azonos nemű párok, vagy éppen meleg pár esküvője.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb