Életmód

Leszbikus pár lett a bálkirálynő és a bálkirály

Egy floridai középiskolában a diákok úgy döntöttek a végzős bálon, hogy egy leszbikus párt választanak meg bálkirálynak és bákirálynőnek. 

My number one 💕

@l.creel által közzétett fénykép,

Lindsey Creel és Brie Grimes a Leon High School végzős diákjai, és már három éve járnak együtt. “Jó érzés, hogy azok a dolgok, amiken mi keresztülmentünk, másoknak is segíthetnek hasonló helyzetben” – mondta Brie a Tallahassee Democrat nevű újságnak. – “Évekkel ezelőtt nekem is szükségem lett volna hasonló példákra, de sajnos akkor nem volt előttem ilyen. Remélem, hogy ez az eset arra sarkallja az embereket, hogy lássák: jó dolog támogatni az LMBTQ közösségeket. A suliban gyakran beszélünk a válotzásról, és ez jó példa a fiatalabb tanulók számára.

I’ll never love anyone as much as I love you baby.

@l.creel által közzétett fénykép,

“Brie-nek nagyon fontos az egyenlőség, a feminizmus és a nemi határvonalak kérdése, és nagyon büszek az iskolájára és az osztályára is, amiért felismerték, hogy a szerelem nem ez utóbbiakon alapul” – írta Brie édesanyja. – “Büszke vagyok rá, hogy a szerelmet választotta, hogy bátor volt és kiállt azok mellett a dolgok mellett, amikben hisz, még akkor is ha én vagy a világ egy része nem ért egyet vele. Csodálatos ember és gyönyörű bálkirálynő is.”

thanks for holding my hand for the past 3 years.

b🐝|| sweet and viscous (@briebrieg) által közzétett fénykép,

hirdetés
Previous post

Melegként felnőni Szlovéniában

Next post

Egy dél-afrikai rögbicsapat odacsap a homofób sztereotípiáknak