Hírek

Leszbikus műsorvezető tervezte megdönteni Trump hatalmát?

A keresztény televíziós személyiség Rick Wiles augusztus 17-én óva intette nézőit: az MSNBC csatornáról ismert Rachel Maddow leszbikus műsorvezető erőszakos puccsot tervez az Egyesült Államok elnöke ellen.

 

Rick Wiles

 

Akkor azt állította, hogy az államrend erőszakos megdöntésére 72 órán belül sor kerül. Ennek a feldühödött baloldai tömeg ledönti a Fehér Ház kerítéseit, Donald Trumpot és családját pedig nemcsak kikergetik az éüületből, de nyilvánosan le is fejezik őket.

Aki mindezeknek hivatalos megerősítését hiányolja az elmúlt napok híreiből, ne lepődjön meg – mindez nem történt meg. Wiles azonban előszeretettel fröcsög Maddow-ra, valamint a nyíltan meleg műsorvezető Anderson Cooperre, akik véleménye szerint egyértelmű bizonyítékai annak, hogy az Egyesült Államok “homoszexualizálva” lett.

A férfi – akit szívesen megnéznénk miféle emberek vesznek komolyan – nem először ment ilyen szép nagyot. Egyszer azt is megjósolta, hogy az Antikrisztus egy homoszexuális zsidó lesz, valamint a Sátán a Pokemon Go-n keresztül támadja a keresztény egyházakat. 2014-ben pedig reményének adott hangot, hogy az Afrikában tomboló, ezrek életét követelő ebola vírus megoldja Amerika problémáját a homoszexualitással.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb