Hírek

Leszbikus csókkal tréfálták meg a homofób olasz politikust

Olaszország miniszterelnök-helyettese, Matteo Salvini sosem titkolta nézeteit, miszerint számára a „hagyományos” családot egy férfi és egy nő jelenti a gyerekekkel. Most két nő úgy döntött, ezt kihasználva kicsit megtréfálják a politikust.

Salvini is részt vett egy eseményen, mely a szicíliai polgármester-jelöltnek szólt, és úgy döntött, szelfit fog készíteni a helyszínen tartózkodókkal – írja a Pink News. Gaia Parisi és egy barátnője, Matild meglátták a lehetőséget, melyet a szelfi rejthet magában, és eldöntötték: emlékezetes képet fognak készíteni a „hagyományos családkép” terjesztőjével. Így miközben elkészült a kép, Gaia és Matild egyszerűen megcsókolták egymást, még mielőtt Salvini tudomást szerzett volna róla, de a politikus így sem maradt le az emlékezetes pillanatról.

„Ez mindkettőnk részéről egy provokatív gesztus volt Salvini felé. Senki sem számított rá, hogy ez fog történni, legfőképpen nem Salvini”

– nyilatkozta Gaia Parisi a történtek után. A kép, ami teljesen lesokkolta az olasz politikust, az Instagramon már majdnem harmincezer lájkot zsebelt be, a lányok neve pedig hosszú ideig felkapott marad a Twitteren. Sokan úgy gondolják, ezzel újra megmutatták, hogy a szeretet erősebb a gyűlöletnél, arról nem is beszélve, hogy igazán ügyesen sikerült megtréfálniuk a homofób politikust.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin