Lifestyle

Legyél te is heterobarát! – így reklámozza magát egy szállodalánc

Habár manapság még az a tendencia, hogy a szórakozó- és szálláshelyek külön hangsúlyozzák melegbarát mivoltukat, az Axel Hotels úgy döntött, tréfásan megfordítják a dolgot. 

Screen Shot 2016-05-19 at 22.54.24

Az Axel szállodalánc kifejezetten az LMBT közösség számára nyújt szálláslehetőségeket. Az első Axel 2003-ban nyílt meg Barcelonában, de azóta már Buenos Aires-ben, Berlinben és Maspalomas-ban is van egy belőle. Legújabb kampányában arra gondolt a cég, hogy a melegbarát helyek párjaként azt reklámozzák: ők bizony heterobarátok.

A videóban a helyes meleg spanyol fiúk arra buzdítják az ellenkező nem iránt rajongó barátaikat, hogy nyugodtan vállalják fel önmagukat, csajozzanak, nézzenek pornót, legyenek annyira heterók, amennyire csak akarnak – ők így szeretik és elfogadják őket.

A nyári diszóslágereket idéző dallam és kissé bugyuta dalszöveg akár az Eurovíziós Dalfesztivál döntőse is lehetne, szóval csodálatos fricskáról és egyben nagyon vicces kampányról van szó. Miközben a barcelonai hotelben táncolgató szépfiúkat nézitek, ne feledjétek: Be Heterofriendly!

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb