Kultúra

Légy keresztszülő Péterfy Borival és Alföldi Róberttel!

Péterfy Bori és Alföldi Róbert a Mefisztóban / fotó: Lakatos Péter

 

A színházi darabokért rajongó közönség szeme garantáltan felcsillan a hírre, miszerint az Átrium színházban most akár örökbe is fogadhatjuk kedvenc székünket. Az örökbe ugyan csupán két évre szól, mert a nézőtéri székek jelképes megvásárlásával nem csak a színház működését támogathatjuk, hanem két éven át szerepel majd az általunk kért név egy gravírozott táblán ezen a széken.

A székkeresztelő programban az Átrium művészei is az ügy mellé álltak, egy-egy sort a saját nevére vett Molnár Piroska, Hernádi Judit, Parti Nóra, Péterfy Bori, Alföldi Róbert, Brasch Bence, Debreczeny Csaba, Gergye Krisztián, Gyabronka József, Hevér Gábor, Kovács Máté, Mihályfi Balázs, Mucsi Zoltán, Szatory Dávid és Varga Ádám.

Mert a sorok a színészeké, a székek a közönségé – ahogy a színházban szokás. A részletek a színház honlapján!

Fontos azonban, hogy a járványhelyzet miatti kényszerű bezárás alatt nem csupán a székek jelképes örökbefogadásával támogathatjuk a színház működését, hanem akár a Mecénás Klub tagjaként, akár tetszőleges felajánlással is segíthetjük az Átrium fennmaradását.

Péterfy Bori és Alföldi Róbert pedig nem csak játszanak együtt az Átrium Mefisztó darabjában, de az elmúlt években mindketten szerepeltek nyomtatott magazinunk címlapján. Az akkor velük készült interjúkat az alábbiakban olvashatjátok:
 

„Nem a nemet nézem, hanem egyszerűen az erőt”

Nem állítok fel új jelzőtáblákat, hogy merre tovább – Interjú Alföldi Róberttel

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

"Ezt is ajánljuk"
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb