Hírek

A legszexisebb férfi a világon Dwayne Johnson

the-rock

 

A People magazin idén is megválasztotta a legszexisebb férfit, aki szerintük Dwayne Johnson. (Bizonyára a ‘Ha Trump lehet elnök…’ alapon.) A Hawaii-on született, félig polinéz színész a tavalyi győztes David Beckhamet utasította maga mögé, és a Forbes magazin kimutatása alapján ő a legjobban fizetett színész is.

“Ettől még kelek négykor, kemény edzés, gondoskodom a bébikről, vezetem a pick-up kocsimat, és mondok pár mocskos/tahó viccet… extrém szexin, persze. Hatalmas köszönet a People keményen dolgozó csapatának, ahogy a világon az összes rajongómnak. Megtiszteltetés és hálás vagyok a szeretetért! Jusson eszetekbe, szexinek lenni nem olyasmi, hogy “megpróbálom és az leszek”. Akkor vagy szexi, ha természetesen, kényelmes módon önmagad vagy. Higgyetek nekem, profi vagyok ebben. (Plusz elolvastam a “Hogyan legyünk szexik és csókoljunk pazarul” című útmutatót nyolc évesen.)”

 

A színész, akinek hamarosan bemutatják új animációs filmjét (a Disney Moana című darabját), két reboot projekten is dolgozik, a Baywatch-filmen és a Jumanji feldolgozásán. Emellett korábban azt is megpendítette, hogy akár elnökválasztáson is indulna. Mivel ilyen irányú terveit nemrég maga Kanye West is bejelentette, 2020-ban talán Johnson-West párharc jöhet a Fehér Házért.

 


 

Previous post

Évtizedekre homofób lehet Amerika

Next post

Férfi háremek a mór kalifák korában