Hírek

Lángoló menyasszonyi ruhákkal ünnepelte házasságát egy leszbikus pár

Leszbikus menyasszonyok emlékezetes előadást nyújtottak az esküvőjükön, amikor felgyújtották ruháikat a ceremónia közben.

April Jennifer Choi és Bethani Byrnes hét éve élnek párkapcsolatban, és Október 13-án keltek egybe. A párostól nem áll távol, hogy a tűzzel játsszon, hiszen mind a ketten asszisztáltak már ilyen fellépésekhez munkájuk alatt, és büszkék rá, hogy tüzes képességükkel kontrollálni tudják a négy elem egyikét.

 

 

„Amit a legjobban élvezünk az előadás alatt, hogy olyan, mintha mi is tűzhajlítók lennénk az Avatar: Az utolsó léghajlító című történetből” – mesélte April Jennifer Choi a PinkNews-nak.

A páros izgalommal telve várta a szereplést vendégeik előtt, hiszen közülük sokan maguk is tűz előadók voltak, tehát mindennek tökéletesnek kellett lennie, és olyan ruhákat választottak, amiktől gyorsan megszabadulhatnak, ha eljön az idő.

Amikor visszaemlékeztek rá, milyen gondolatok is áradtak a fejükben az előadás pillanatában, April igazán megható válasszal állt elő:

„Csak újra átgondoltam, hogy esetleg kihagytunk-e valamit. Jól pózoltunk? Beth rendben van? Vajon ideges? A tűz megfelelően fut végig a ruhán? Van valami, amivel megnyugtathatom Beth-et?”

Bár mind a ketten örültek a képeknek, amik készültek a pillanatról, az mégis elszomorította őket, hogy sokakat nem is mutatványuk késztette kommentelésre, hanem a tény, hogy egy LMBTQ esküvőről volt szó, és nem feltétlenül a jó szándék vezérelte az írókat.

Nem is olyan rég pedig egy férfi páros kápráztatott el minket egy elképesztő első tánccal:

Íme, a világ egyik legmenőbb esküvői tánca

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin