Hírek

Lady Gaga szerint Mike Pence a legrosszabb példa a kereszténységre

Lady Gaga jelenleg amerikai Enigma elnevezésű Los Angeles-i koncertsorozatán dalai mellett véleményét is megosztja közönségével különböző témákról, melyeket fontosnak tart. 

A legutóbbi koncert több szempontból is emlékezetesre sikerült a hétvégén. Elment az áram, az előadás több mint kétórásra sikeredett, és Gaga felhívta a figyelmet azokra a hibákra, melyeket az USA vezetői követnek el – írja az Advocate.

Lady Gaga blasts Trump and Pence live in Vegas

Gaga get political during her Enigma live show in Las Vegas.

Egy zongora előtt ülve először Donald Trump politikájáról ejtett pár szót. Kritizálta az amerikai elnököt, amiért rasszista szándékkal – a kormány pénzéből – falakat akar emelni, miközben akadnak olyan emberek, akik fizetésről fizetésre élnek, és nagyobb szükségük lenne arra a pénzre.

Ezután az énekesnő Mike és Karen Pence-ről is beszélt, pontosabban a Second Lady szerepéről abban a vallásos iskolában, ahonnan kitiltották az LMBTQ diákokat és tanárokat.

„Ez az üzenet Mike Pence-nek szól, aki azt hiszi, elfogadható, hogy a felesége egy olyan iskolában dolgozik, ahonnan kitiltották az LMBTQ embereket. Hát tévedsz! Azt mondod, nem kellene ítélkeznünk a kereszténység ellen, de te vagy a legrosszabb példája annak, hogy milyen is egy keresztény. Én egy keresztény nő vagyok, és, amit tudok a kereszténységről, az az, hogy nincsenek előítéleteink és mindenkit elfogadunk. Szóval Mr. Pence nyugodtan magára veheti ezt a sok szégyent, amit a keresztényekre hoz, belenézhet a tükörbe, és akkor majd ő maga is meg fogja látni.”

hirdetés
Previous post

Elkezdték kimenekíteni LMBTQ-üldözés áldozatait Csecsenföldről

Next post

"Fontos, hogy a szubkultúránkból minden apró és érdekes részt bemutassak" – Meleg videósorozatot indít Pusztai Olivér