Hírek

Kutyaszarhoz hasonlította a meleg párokat a Magyar Idők volt főszerkesztője

Gyakorlatilag pillanatokkal azután, hogy a Hír Tv-re költözött a Sajtóklub, kapásból az első, hétfői adásban sikerült homofób kirohanásban tobzódniuk – számol be az esetről a 168 Óra.

A kiindulópont az volt, hogy Novák Katalin családügyi államtitkár és Matteo Salvini olasz belügyminiszter is részt vett nemrég  a migránsozással és homofóbiával tűzdelt Családok Világkongresszusán az olaszországi Veronában.

Nem sokkal a konferencia után az olasz IKEA egy új reklámmal állt elő, amely meg is jelent a cég Twitter-oldalán. „A család az, akivel megosztod az ágyadat, az asztalodat, a fogkefetartódat. A család az, aki ismeri a wifi-jelszót, aki nem csinál problémát abból, hogy a vécédet használja, és a vécékefédet is. A család, aki megjön, anélkül hogy előtte szólna, aki azt mondja, ma este én főzök, a család, akitől otthon érzed magad. Ez természetes, nem? Természetes” – szól magyarul a kísérőszöveg.

Gajdics Ottó, a Magyar Idők volt főszerkesztője elmondta: alapvetően liberális ember. „Éntőlem úgy üzekednek az IKEA-sok, ahogy akarnak, azzal, akivel akarnak.” Mindössze egy apró kiegészítést fűzött hozzá, mely szerint: „Csak ne nevezzék családnak. A családnak a Bibliától kezdve rengeteg nagyon szép, nagyon pontos meghatározása van. Ez, amit ők mondanak, egyáltalán nem tartozik közé, és nem is kell, hogy közé tartozzanak, mert mi toleránsak vagyunk, mi befogadók vagyunk, mi együtt tudunk velük élni, úgy, ahogy a száraz kutyapiszokkal az árokparton, még csak fel sem rúgjuk őket, éljenek úgy, ahogy akarnak, csak bennünket hagyjanak békén.”

A teljes adás itt nézhető újra – már akinek van gusztusa hozzá.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb