Hírek

Kutatás bizonyítja, hogy minél többet isznak a heteró férfiak, annál jobban érdekli őket a melegszex

Gondolkodtál már rajta valaha, pár korsó sör vajon hatással van-e a szexuális érdeklődésedre? Úgy tűnik a heteroszexuális férfiakéra mindenképpen. Legalábbis ez derül ki a Journal of Social Psychology című lapban publikált kutatás eredményeiből.

A kutatásba összesen 83, magát heteroszexuálisnak valló amerikai férfit és nőt vontak be. A vizsgálat megkezdésekor ki kellett tölteniük egy kérdőívet arra vonatkozóan, mennyi alkoholt fogyasztottak már el aznap este. Ezt követően 40 másodperces videóbevágásokat mutattak nekik bárnál iszogató attraktív férfiakról és nőkről, majd meg kellett mondaniuk, mennyire hozza lázba őket. Meghívnák egy italra? Felszednék és hazavinnék?

hirdetés

A vizsgálatban részt vevő nőket józanul a videófelvételeken látott nők és férfiak egységesen kevésbé érdekelték, azonban minél több alkoholt fogyasztottak, úgy kezdtek izgalomba jönni a látott nőktől és férfiaktól egyaránt.

Ami a heteroszexuális férfiakat illeti, ők a nőket józanul és részegen egyformán azonnal felcsípték volna. Józanul a férfiak egyáltalán nem hozták lázba őket, azonban átlagosan tíz alkoholos ital elfogyasztása után érdeklődésük majdnem olyan heves volt a videókon szereplő férfiak iránt, mint az ellentétes nem képviselői iránt. Miért? Az alkohol csökkenti a belső feszültséget, oldja a gátlásokat és kíváncsibbá, kalandozóbbá tesz minket.

Ez talán ismerős érzés lehet – bármiféle kutatás nélkül is.

Previous post

Zoknit fel, szemérmet le! - A fétisek 50 árnyalata

Next post

Csecsenföldi rendőrség: Gyilkold meg a buzi fiadat, különben mi fogjuk