Lifestyle

Különleges fotósorozattal ünnepelte transz fia előbújását az édesanya

Fiú született! témájú fotózással ünnepelte gyermeke huszadik születésnapját egy édesanya, miután a srác transzneműként bújt elő.

Az amerikai Heather Green az elkészült képeket még Facebook-oldalán is megosztotta. Az album azóta 15 ezer megosztásnál és 30 ezer lájknál tart.

Amikor a gyermeked transzként bújik elő, a legjobb dolog, amit tehetsz, hogy szervezel egy fotózást megünneplendő, hogy bátran kilépett abból, amiben soha nem is akart lenni.” – olvasható a bejegyzésben. “Kétségtelenül te vagy a legcsodálatosabb ember, akit valaha ismertem és mindig a legnagyobb rajongód leszek!

A gyerek, Adrian tavaly szeptemberben bújt elő édesanyja és 17 éves öccse előtt. A születésnap alkalmából Heather nemcsak kék lufikat fújt és “It’s a boy” feliratú táblácskával pózolt, de még egy ál terhes hasat is magára öltött.

A GayStarNews-nak nyilatkozva a nő elmondta, szreinte tökéletesen elfogadható dolog a tranzíciót örömmel és szeretettel tarkítani. “Úgy akartam ünnepelni, ahogy megannyi más mérföldkövet is az életünkben.

Miután volt elég időnk elkezdeni a tranzíciót és megismerkedni az utazás részleteivel, meg akartam osztani ezt a fontos pillanatot a barátainkkal is. Amikor elmondtam Adriannek mit tervezek, csak kivirult, nevetett egyet és azt mondta legyen így, jópofán hangzik.

Lucas, Adrian és Heather
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb