Színes

Közös kollekcióval jelentkezett be Cher és Donatella Versace

Két legendás ikon, Cher és Donatella Versace idén a pride hónap megünneplésére egyesítették erőiket, amelyből megszületett a CHERSACE. A limitált kollekció a Gender Spectrum jótékonysági szervezetet támogatja, amely sokszínű fiatalok és közösségeik lelki egészsége és jóléte mellett kötelezte el magát.

A különleges kollekció érkezéséről maga Cher számolt be a közösségi médiában.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cher (@cher) által megosztott bejegyzés

 

A második bejegyzésben Cher Shawn Mendes-mémre játszott rá, mondván: “Maybe it’s me, but I think this Versace t-shirt is kinda giving Cher“.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cher (@cher) által megosztott bejegyzés

 

A Believe énekesnője így nyilatkozott a partnerségről: “Donatella és én egy életen át jó barátok voltunk. Úgy éreztem, hogy az első együttműködésünknek az LMBTQ pride-ról kell szólnia, és egy olyan közösség ünnepléséről, amely mindkettőnk számára hihetetlenül sokat jelent. Egy jó ügyet támogató, szórakoztató kollekciót akartunk készíteni, és reméljük, másoknak is tetszeni fog.

Donatella hozzátette: “Mindig is az volt az álmom, hogy együttműködjek Cherrel, és ez végre valóra vált! Nagyon örülök, hogy egy ilyen nagyszerű jótékonysági szervezetet támogathatunk, amely ilyen pozitív hatást gyakorol, különösen a fiatalokra.

A kollekció tartalmazni fog egy pólót, sapkát és zoknit a CHERSACE logójával és a szeretet és az egység üzenetével a pride hónap alkalmából. A kizárólag az Egyesült Államokban kapható, limitált példányszámú pólót Cher és Donatella kézzel dedikálja, és színes gyémántokkal díszítik.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cher (@cher) által megosztott bejegyzés

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb