Hírek

Közel tíz éven át imádkozott egy nő, hogy „megmentse” meleg férjét

Saját blogján közzétett bejegyzésben osztotta meg nem mindennapi történetét egy nő. Elárulta, hogyan is élt le majdnem egy évtizedet meleg férjével.

Ali és Kyle mindketten vallásos családból érkeztek, de a férfi nagy titkot őrzött, amit későbbi felesége tudtára adott: „küzd” a homoszexualitásával. Erre Ali csupán annyit mondott: “Wow. Neked egy roppant erős feleségre lesz szükséged.

Kyle meg volt győződve róla, hogy az azonos neműek közötti kapcsolat rossz, így az alábbi alternatívák közül kellett választania: cölibátust fogad egész életére, vagy pedig megtagadja önmagát és feleségül vesz valakit, akivel a lehető legjobb heteroszexuális életet élheti.

 

Kyle és Ali

 

Ali segíteni akart férje problémáján, ezért majdnem tíz éven keresztül imádkozott azért, hogy kiűzze a „melegséget” a férfiból. Az évek során, miközben folytatódtak az imák, gyermekeik születtek, és boldogok lehettek, ám nyolc év után Kyle képtelen volt tovább ebben a színjátékban élni.

Még egy párkapcsolati tanácsadót is megbíztak azzal, mentse meg házasságukat. Ötletei között szerepelt, hogy Kyle vállalja fel önmagát, de maradjon Ali férje. Kyle viszont nem érezte jól magát melegként egy heteroszexuális házasságban, és beadták a válási papírokat. A történtek után Kyle és Ali barátok maradtak, és bár szeretetük már nem a romantikán alapszik, továbbra is együtt osztozkodnak a családi pillanatokban.

Ez nem a szexről szól, hanem arról, hogy szeressek egy férfit, és hogy egy férfi szeressen engem. Most már tényleg csak arra vágyok, hogy kapcsolatban élhessek egy férfival” – hangzott Kyle őszinte vallomása nyolcévnyi házasság után, melyből a barátság, a feltétel nélküli szeretet, a fájdalom és a felszabadulás története született.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb