Itthon

Kövér szerint természetellenes közeledés, ha férfi ad virágot férfinak

Kövér László, Li Jinzhu és egy csokor virág Hszianban / fotó: MTI

 

Az országgyűlés elnöke visszatért kedvenc vesszőparipájához, a férfi homoszexualitáshoz. Napirend előtti felszólalásában Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke tegnap a Parlamentben a kínai Fudan egyetemmel kapcsolatban fogalmazott meg kritikát. Amikor minderre Schanda Tamás államtitkár válaszolt, Szabó Tímea hangosan véleményezte a szavait. Kövér László ekkor utasította rendre:

“Ígérem, ha egyszer képes lesz öt percig csendben maradni, hogy végighallgassa az ön felszólalására adott kormányzati választ, kap tőlem egy csokor virágot.”

 

A Demokratikus Koalíció képviselője, Varju László erre utalt későbbi felszólalásában. Közölte Kövér Lászlóval, hogy amennyiben ő pedig egyszer képes lesz arra, hogy nem bünteti meg a jobbikos Jakab Pétert, akkor: “Én is hozok önnek egy csokor virágot szívesen.” Ez volt az a pont, ami megérintette a házelnök törékeny férfiasságát, ami azonnal védekező üzemmódra kapcsolt:

“Azt, hogy természetellenes közeledéssel fenyeget, azt még eltűröm.”

 

Kövér László szerint tehát “természetellenes közeledés” már az is, ha egy férfi virágcsokrot ad egy másiknak. Érdeklődéssel fogadnánk minderről a Fidesz meleg politikusainak is a véleményét – Márki Zay Péter szerint ugyanis a kormánypárt soraiban vannak a legtöbben.

 

 

Márki-Zay Péter: A Fidesz soraiban van a legtöbb meleg

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin