Hírek

Korábban meleg témájú filmekben is feltűnt a konzervatív szenátorjelölt

2018 november hatodikán ismét választásokat tartanak az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusában. A 435 képviselőházi hely mellett 33 szenátusi helyért folyhat a küzdelem (a 39 kormányzóságról nem is beszélve), köztük Kalifornia egyik székéért is.

A 40 millió lakosú délnyugati államban immár évtizedek óta a liberálisabb politikát folytató Demokrata Párt dominál. E tény azonban nem töri le kedvét a magát konzervatív-kereszténynek valló Republikánus Pártnak (GOP), hogy a többség elérésére törekedjen.

A GOP a szenátusi székért ezúttal Antonio Sabátót indítja. A férfi Donald Trump következetes támogatója volt a 2016-os elnökválasztási kampányban, nagy rajongója a mexikói határra tervezett falnak és a bevándorlás megállításának – az az aprócska tény nem zavarja, hogy 1985-ben ő maga és családja is bevándorlóként került Olaszországból az Egyesült Államokba -, valamint elhivatott támogatója a tradicionális családi értékeknek.

Antonio Sabáto

Hangzatos szavak, de életrajza nem egészen a hagyományos családi értékeket tükrözi vissza. Sabáto korábban Calvin Klein modellként kereste kenyerét, számos televíziós műsorban – filmekben és sorozatokban egyaránt – feltűnt és meglepően sokszor meleg karaktert alakított.

A 2003-as Testosterone című filmben például az argentín Pablót, akinek rejtélyes körülmények között nyoma vész.

A Deadly Skies című 2005-ös műben pedig a hadseregtől homoszexualitása miatt leszerelt Richard Donovan repülős tisztet, aki két homoerotikus jelentben is feltűnik.

Amikor múlt csütörtökön a The Jesse Lee Peterson Show-ban arról kérdezték, republikánus szenátorjelöltként hogyan viszonyul egykori karaktereihez, Sabáto csak annyit mondott, nincs miért szégyenkeznie.

Színészként olyan szerepeket is elvállalunk, amelyekre nem vagyunk büszkék. De csináljuk, hogy bizonyítsuk tehetségünket.” A jelöltről kiderült az is, hogy fő feladatának tekinti visszavinni a kereszténységet az iskolába, miután Barack Obama “teljesen kivonta a Bibliát onnan.

 

Previous post

Megjelent Horvátországban az első, szivárványcsaládokról szóló könyv

Next post

A Transvanilla Transznemű Egyesület közleménye a nem jogi elismerésének elbírálásával kapcsolatban