Hírek

Konzervatív nős politikus akart édeshármasra rávenni egy 17 éves fiút

Egy meg nem nevezett, 19 éves meleg fiú azzal vádolja a republikánus politikus Mike Yennit, hogy szexuális tartalmú SMS formájában zaklatta.

mike_yenni

Mike Yenni

Az FBI megerősítette, hogy a bejelentés nyomán vizsgálatba kezdtek és az üggyel kapcsolatban már kihallgattak négy embert. A politikus nem szerepel közöttük.

Mike Yenni, aki az eset idején még Kenner (Louisiana) városának polgármestere volt, egy másik meleg tinédzser közvetítésével ismerkedett meg az akkor 17 éves fiúval annak katolikus középiskolájában. Ezután telefonon rendszeresen beszélgettek, majd a polgármester felkereste a fiút munkahelyén, aki diákmunka keretében egy bevásárlóközpont ételudvarában dolgozott. Ekkor félrevonultak a mosdóba, ahol a polgármester designer alsóneműket adott a fiúnak és futólag megcsókolták egymást.

“Azt kérte, látogassam meg a házukban. Javasolta, hogy jelentkezzek a hivatalába titkárnak vagy asszisztensnek, mert akkor vele lehetnék és nem gyanakodna senki.”

Ezután a politikustól érkező SMS-ek egyre direktebb szexuális tartalommal bírtak. Az üzenetek leirata szerint meztelenül szeretné látni a fiút, különböző módokon szeretkezni vele, és felvetette egy édeshármas lehetőségét azzal az idősebb tinivel, aki összeismertette őket. A fiú ezután letiltotta Yenni telefonszámát, és megszakított vele minden kapcsolatot. A bejelentés szerint nem volt köztük szexuális kapcsolat egyetlen esetben sem.

Yenni szóvivője cáfolta, hogy az FBI megkereste volna a politikust, és véleménye szerint nem is fogja, mert nincs miért: “Mike Yenni nem érzi, hogy bármilyen oka lenne a hatóságoknak megkeresniük, mert nem követett el semmilyen törvénybe ütközőt.”

Mike Yenni nős, egy kislánya van, és republikánus politikusként a Louisiana államban található Jefferson egyházmegye elnöke.

 

Previous post

Vitáznak az orlandói áldozatok után járó pénz miatt a családtagok

Next post

Ősszel sem szabad elhanyagolni a szőrtelenítést – eláruljuk, miért!