Hírek

Könyv készül a pornósztár Blake Mithcell életéből

A felnőttfilmekben utazó Helix Studios a könyvkiadás felé nyit: olyan új regénysorozatot dobnak piacra, aminek kötetei egy-egy pornósztár életére fókuszálnak. A sorozat első darabját a stúdió egyik legnépszerűbb előadójának, Blake Mitchellnek szentelik, akit 2017-ben a közönség az év legjobb melegpornósának választott.

 

 

A Rise Up című regénysorozatot az írónő Taylor Saracen jegyzi, és a forró témaválasztás ellenére nem 18+ karikás betűpornót kell várni tőle. Könyve sokkal inkább a felnőtté válásról fog szólni, nem pedig a kendőzetlen erotikáról.

 

Taylor Saracen és Blake Mitchell

 

Ehhez nyújt tökéletes alapanyagot Blake Mitchell, aki nagyon fiatalon időnkénti webkamerás akciózástól jutott el a főállású felnőttfilmezésig. Saracen ugyanakkor szándékosan elmossa majd a határt a valós személy és könyvbéli alteregója között.

“A pornó nagyon meghatározza azt, hogy kik ők, ugyanakkor mindannyiuknak van egy másik arcuk is. Ezért sem akarjuk elárulni, a leírtakból mennyi lesz a valóság és mennyi a fikció”

– mesélte a projektről Saracen. Az írőnő azt is hozzátette, hogy az egész sorozatnak az az egyik célja, hogy emberként nézzenek ezekre a melegpornósokra, ne pedig csupán az elélvezéshez használt tárgyként.

“Nyilvánvaló, hogy a munkájuk révén ezek a fiúk túlszexualizáltak. Ez azért érdekes számomra, mert a velük töltött idő után én olyan embereket látok, akik dolgozni járnak. A pornó egy munka, ők pedig elvégzik ezt a munkát. Még a közösségi médiában megjelent arcuk is túlfűtött lehet néha – és nem azt mondom, hogy ott ne lennének őszinték -, de kifejezetten bántó, amikor a külvilág a hétköznapi énjükről is azt képzeli, hogy az csakis a szex körül forog.”

A könyvvel Blake Mitchell azt szeretné megmutatni, hogy a karrierjét nem csak a szexen keresztül lehet nézni.

“Azt remélem, a fiatalok meglátják, hogy a szokásos kezdetek után nem hagyományos terepen is lehet sikert elérni. És hogy lehet büszkének lenni az elsőre szokatlannak tűnő sikerekre is.”

Saracen szerint az ezredforduló környékén született fiatalok készen állnak ezekre a könyvekre. Reményei szerint sorai önmagukban is élvezetesek lesznek, de emellett biztatást is nyújtanak majd a fiataloknak, hogy nem feltétlenül szükséges magukévá tenni szüleik vagy nagyszüleik régimódi értékeit.

“Szeretnék azért dolgozni, hogy a társadalom még jobban fogadja el az LMBTQ közösséget, és dolgozni azokért, akik esetleg kilógnak a sorból.”

Mitchell épp nemrég készített videót arról, hogy a csillogás és százezernél több követő ellenére mennyire magányos, és milyen nehézségekkel jár számára például a randizás.

 

 

 

hirdetés
Previous post

A Bristol Pride pillanatai egy magyar lány fényképezőgépén keresztül

Next post

Gyémántporból és HIV pozitív vérből készítették el Diana hercegnő portréját