Hírek

“Könnyebb megszabadulni a melegségtől, mint a felesleges kilóktól”

A saját neméhez vonzódó, túlsúlyos Eric a melegellenes aktivista, Dr. Michael Brown segítségével “kigyógyult” a homoszexualitásból. Páciense élményéről az USA legátfogóbb keresztény hírportálján, a The Christain Post hasábjain számolt be az orvos.

Dr. Michael Brown

 

Eric:

“Hat évvel ezelőtt hagytam magam mögött a homoszexualitást. Sokkal, de sokkal könnyebb volt, mint uralni a testsúlyomat. Extrém módon kövér vagyok. Megértem, hogy kizárom magam az életből a súlyom miatt. Ez azonban sokkal több, mint ahogy azt mások gondolják. Ez a méretű túlsúly fizikailag is fogva tart, önmagában is megerőltető, és még az is körülményes, hogy beleüljek egy fotelba. Az Úr igéjén és Jézuson kívül semmi mást nem szeretnék jobban, mint egészséges lenni.”

 

Dr. Michael Brown:

“Sok olyan embert ismerek, aki az azonos nemű vonzalmával küszködik. Néhányan azonnali, spontán változásról számolnak be, másoknak hosszú évek kemény munkája szükséges, hogy ez a vonzalom fokozatosan csökkenjen, míg mások évtizedekig harcolnak ellene sikertelenül.

Eric úgy hagyta el a homoszexualitását, nyilvánvalóan az Úr kegyelméből, hogy az sokkal könnyebb volt számára, mint változtatni az étkezéssel való kapcsolatán. Azt kérem az olvasótól, imádkozzon Eric-ért. Minden függőség esetén, legyen az bármilyen vágy, csak János Evangéliumának 8:36-os versét tudom idézni: Azért ha a Fiú megszabadít titeket, valósággal szabadok lesztek.”

 

Eric számára azonban közel lehet a segítség, már ami a testsúlyát illeti. Brown doktor és kedves neje, Nancy, ugyanis csodák-csodájára éppen egy táplálkozási könyvet adtak ki azok számára, akik nem tudják megtörni az ételek rabigáját. (Nem is Amerikában lennénk, ha nem lenne rögtön valahol egy termékkapcsolás.) Az örömhír azonban az, hogy ha Eric előrendeli a könyvet, megkapja ingyen az ebook kiadást is, plusz az első három fejezetet e-mailben is elküldik neki PDF formátumban, hogy azonnal elkezdhesse az olvasást. Eric helyében nem tudnánk kihagyni ezt a remek ajánlatot.

Dr. Michael Brownt félmillióan követik a Facebookon.

 

 

Previous post

Szivárványszínű emeletes autóbusz az angol játékgyártótól

Next post

„A kettősség izgalmas feszültséget teremt”