Hírek

Kölnben rendezik az év egyik legnagyobb pride buliját

Harminc sztár DJ-vel és az Eurovízió idei győztesével rendezik meg Németország legnagyobb pride parti fesztiválját.

2018. július 6-9. között zajlik az éves pride fesztivál Kölnben, ami az évek alatt rendesen kinőtte magát. Az elmúlt hét évben például a Németországban legnagyobbnak számító pride parti már mágnesként vonzza a bulizni vágyókat a világ minden tájáról.

 

Official Trailer PRIDE FESTIVAL Cologne by SEXY | GREENKOMM | NAUGHTYCONTROL from SEXY PARTY COLOGNE on Vimeo.

 

A kölni pride idején összesen 30 sztár DJ áll a lemezjátszók mögött a város legjobb helyszínein, hogy péntektől hétfőig több mint 60 órán át táncolhassanak a látogatók, legyen nappal vagy éjszaka, szabadtéri vagy szórakozóhelyi rendezvény. A PRIDE FESTIVAL COLOGNE 2018 nevű rendezvényt a németek vezető melegparti szervezője, a SEXY hozza tető (és szabad ég) alá, a GREENKOMM és a NAUGHTYCONTROL közreműködésével.

 

 

A számos partilehetőség közül a legnagyobbak közé tartozik – értelemszerűen – az első nap fénypontja, a város közepén, a Gloria színházban tartott nyitóbuli. A második napon, szombaton tartják a hagyományos SEXY partit, ami a kölni pride hivatalos bulija is egyben. A helyszín az a Bootshaus, amit a világ TOP 100 klubja között a 11. helyen jegyeznek. Itt lép fel az Eurovízió idei győztese, az izraeli Netta is élőben.

Aki nem fárad ki kora hajnalra, amikor véget ér a SEXY bulija, csak fel kell szállnia az ingajáratban közlekedő buszok egyikére, és átmenni Nachtflugba, ahol elkezdődik a GREENKOMM partija, ezzel lehet indítani a vasárnapot.

Valamikor azonban pihenni is kellene ám, mert délután hatkor Köln egész városa a hatalmas pride felvonuláson vesz részt, ami minden évben egymilliónál is több látogatóval bír. A fesztivált pedig a BABYLON POOL PARTY zárja hétfőn, egy medencés buli pedig méltó lezárása lehet ennek a négynapos pörgésnek.

 

 

A részletes programért, valamint jegyekért és bérletekért irány a hivatalos honlap, vagy lapozzátok fel az online SEXY PRIDE MAGAZINE-t!

 

SEXY Pride Festival 2017 | Cologne – Official Aftermovie from SEXY PARTY COLOGNE on Vimeo.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb