Itthon

Kocsis Tibor: A homofóbia az egyik leglétezőbb dolog Magyarországon

Néhány héttel ezelőtt D. Tóth Kriszta Elviszel magammal című műsorában coming outolt Kocsis Tibor, az X-Faktor korábbi győztese. Az énekes akkor elmondta, hogy hosszú évek óta él boldog párkapcsolatban egy férfival, amiről eddig csak a családja és a barátai tudtak. “Egy férfinak erről nem olyan nagyon könnyű beszélni, de most azért is vagyok itt, hogy elmondjam, én egy férfival élek együtt. (…) Nagyon fura ezt így kimondani most hangosan, de mondjuk ki, hogy meleg vagyok.

Legutóbb az RTL Klub Fókusz című műsorának adott interjút, ahol mesélt arról, érték-e már attrocitások szexuális orientációja miatt.

Szerintem a homofóbia az egyik leglétezőbb dolog Magyarországon, nagyon sokan kapnak bántást. Nagyon sokakat ér atrocitás, akár a hétköznapjaikban is, a nyílt utcán, szórakozóhelyeken. Ha a saját példámból indulok ki, akkor én szerencsés vagyok, engem minimális ért emiatt. Én azért azt gondolom, a melegjogokat rendbe kell tenni Magyarországon, és igenis fel kell hívni az emberek figyelmét arra, hogy melegnek lenni nem bűn és nem egy őrületesen extra dolog.

A teljes interjú itt tekinthető meg:

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin