HírekLifestyle

Kislánya született a hollywoodi lakberendező-párnak

Nate Berkus és Jeremiah Brent sikeres lakberendezők, boldog házasok és most már büszke apukák is.

slide_339178_3471268_free

A pár kislánya, Poppy március 23-án látta meg a napvilágot, és most készültek róla az első hivatalos fotók, de természetesen apukái az Instagramon is dokumentálják mindennapjait.

Hi guys. I know I’m only 8 weeks old but I’ve got a lot going on…. #poppy @jeremiahbrent

A photo posted by Nate Berkus (@nateberkus) on

Berkus és Brent egy év járás után, 2013-ban házasodtak össze, és természetes volt, hogy életük következő állomása a gyerekvállalás lesz. A People magazinnak adott interjúban Berkus elmondta: „Szinte azonnal beindultak a szülői ösztöneink. Nem gondoltam volna, hogy valaha ennyire izgatott leszek egy használt pelenka közelségétől. Most meg ez határozza meg az életem.” Brent hozzátette: „Érdekes, hogy a dolgok milyen gyorsan a helyükre kerülnek.” 

A kép forrása: People
A kép forrása: People

A képek alapján kétség sem fér hozzá, hogy Poppy ennivaló kisbaba, és Berkus ezt szó szerint is megerősítette: „Amikor kicserélem a pelenkáját, mindig meg akarom harapdálni a térdecskéit. A nagymamáim mindig mondogatták, amikor kicsi voltam, hogy meg tudnának enni. Akkor azt gondoltam: bolond öreg hölgyek! De ma már mindent értek.” 

A kép forrása: People
A kép forrása: People

Sok boldogságot kívánunk nekik, és reméljük, hogy minél több azonos nemű párnak lesz lehetősége hasonlóan boldog pillanatokat megélni.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin