Színes

Kisbabát fogadott örökbe az amerikai női labdarúgó válogatott két játékosa

Egy évvel azután, hogy Ashlyn Harris és Ali Krieger kimondta a boldogító igent, a napokban tovább bővült szivárványcsaládjuk. Instagram-bejegyzésben számoltak be az örömhírről, miszerint béranya segítségével megszületett kisbabájuk, Sloane!

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ali Krieger (@alikrieger) által megosztott bejegyzés

 

Kedves Szülőanya… Ígérjük neked, hogy Sloane minden egyes nap szeretve lesz általunk, a barátaink és a családunk által. Ígérjük, hogy biztosítjuk neki a boldog és sikeres élethez szükséges eszközöket, a befogadás és támogatás jegyében” – olvasható a bejegyzésben.

A focista pár arra is ígéretet tett, hogy lányuk meg fog ismerkedni örökbefogadásának történetével, illetve időről-időre tartani fogják a kapcsolatot a szülőanyával is.

Ali és Ashlyn gyakorlatilag az első randevújuk óta tervezgették, hogy egy nap majd gyereket fogadnak örökbe, így hatalmas öröm és mérföldkő ez számukra. A poszt végén köszönetet mondanak csodálatos családjuknak, barátaiknak, az ügynökségüknek, a csapattársaknak és edzőiknek is a támogatásért, amit az elmúlt “gyönyörű, de stresszes” időszakban nyújtottak.

 

Egybekelt az amerikai női labdarúgó válogatott két játékosa

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb