Nagyvilág

Kirúgtak egy tanárt, mert azt állította, hogy a queer emberekben a “sátán DNS-e van”

Elbocsátottak állásából egy tanárt Londonban, miután azt hangoztatta, hogy a zsidók és római katolikusok “gonoszak”, az LMBTQ-emberek pedig “a sátán DNS-ével” rendelkeznek. Robert Headley, a canningtowni Rokeby School műszaki tanára a több százezer követővel rendelkező YouTube-csatornáját használta fel arra, hogy megossza gondolatait a nagyvilággal. A “Gonoszok DNS-e” című videóját kollégái fedezték fel.

A pedagógus a diákoknak az órákon egyebek mellett szívesen mesélt a lapos Föld összeesküvés-elméletről és arról, hogy a Holdra szállás “hamisítvány” volt. Feliratkozóinak pedig arról készített videót, hogy az LMBTQ-emberek “az Antikrisztustól származnak” – számol be a MyLondon.

 

Robert Headley | Forrás: YouTube

 

Headley azt állította, hogy “perspektívát” mutatott a diákjainak. A munkaügyi bíróság azonban arra a következtetésre jutott, hogy nem megfelelő módon fejezte ki nézeteit.

Miután kirúgták, megpróbálta beperelni az iskolát, azt állítva, hogy az adminisztrátorok áldozattá tették, mert panaszkodott az iskola értékelési rendszerére, és hogy vallási meggyőződése miatt diszkriminálták, de a bíróság úgy ítélte meg, hogy korrektül bocsátották el.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb